Όροι χρήσης περιεχομένου

Καλώς ήρθατε στο site www.diatrofi.gr την επίσημη ιστοσελίδα της επιστημονικής ομάδας διατροφή.

Πνευματικά δικαιώματα

Τα κείμενα/ άρθρα που παρουσιάζονται αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.diatrofi.gr. Επιτρέπεται η αποθήκευση στον υπολογιστή σας ή η εκτύπωση τμήματος ή ολόκληρων των άρθρων για προσωπική και μόνο χρήση.

Απαγορεύεται η με οποιαδήποτε τρόπο αναδημοσίευση τους ή χρησιμοποίησή τους (μέρους ή ολόκληρων των άρθρων) χωρίς την σύμφωνη γνώμη των υπευθύνων του www.diatrofi.gr.

Η οποιαδήποτε χρησιμοποίηση μέρους ή ολόκληρου του άρθρου μετά τη σύμφωνη γνώμη των υπευθύνων του www.diatrofi.gr, συνεπάγεται και την αναφορά του www.diatrofi.gr (σε έντυπο ή προφορικό λόγο) αλλά και την τοποθέτηση ηλεκτρονικού συνδέσμου (σε ηλεκτρονικό μέσο) με τρόπο τέτοιο ώστε να οδηγεί σε αυτήν ή και το άρθρο.

Απαγορεύεται ρητά η χρησιμοποίηση των φιλοξενούμενων άρθρων για την προβολή προϊόντων ή υπηρεσιών ή για την προβολή ισχυρισμών υγείας.

Απαγορεύεται ρητά η χρησιμοποίηση των φιλοξενούμενων άρθρων για την διαφημιστική καμπάνια προϊόντων ή υπηρεσιών.

Οι φωτογραφίες του www.diatrofi.gr καλύπτονται από πνευματικά δικαιώματα

Δημιουργία συνδέσμου

Η οποιαδήποτε δημιουργία συνδέσμου με το www.diatrofi.gr γίνεται αποκλειστικά και μόνο ύστερα από γραπτή έγκρισή μας.

Απαγορεύεται ρητά η δημιουργία οποιοδήποτε συνδέσμου με τρόπο τέτοιο που να υπονοεί την οποιαδήποτε συμμετοχή του www.diatrofi.gr ή της επιστημονικής ομάδας διατροφή

Απαγορεύεται ρητά η χρησιμοποίηση κειμένων / άρθρων του www.diatrofi.gr σε οποιοδήποτε site περιέχει άσεμνο ή προσβλητικό για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια περιεχόμενο.

Διατηρούμε το δικαίωμα να ανακαλέσουμε την άδεια χρήσης κειμένων / άρθρων του www.diatrofi.gr αν κρίνουμε ότι οι παραπάνω όροι χρήσης διαφοροποιηθούν.

Αποποίηση ευθύνης

Τα κείμενα / άρθρα που δημοσιεύονται στο www.diatrofi.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν/ αντικαταστήσουν τη σχέση σας με τον θεράποντα σας ιατρό ή άλλο επαγγελματία υγείας. Αποτελούν απλά ενημερωτικά κείμενα και όχι προτάσεις θεραπείας ή χειρισμού προσωπικών ζητημάτων υγείας.

Η διαχείριση προσωπικών ζητημάτων υγείας είναι ευθύνη του θεράποντα σας ιατρού ή του όποιου άλλου επαγγελματία υγείας και είναι αποτέλεσμα εκτίμησης πολλών και διαφορετικών παραμέτρων. Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες που παρέχονται από τα κείμενα /άρθρα ή από τις εφαρμογές που φιλοξενούνται στο www.diatrofi.gr δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διαγνωστικό μέσο ή εργαλείο κλινικής αξιολόγησης της κατάστασής σας. Για οποιαδήποτε ανάγκη εκτίμησης/ αξιολόγησης της προσωπικής κατάστασης υγείας, απαραίτητη είναι η συνδρομή του εξειδικευμένου επιστήμονα υγείας.