Dr Plus - Diatrofi

Για συνέδρια Διατροφικές διαταραχές Επικαιρότητα Νέα της αγοράς Ψυχολογία

Εκπαίδευση Master Practitioner on Eating Disorders 2019 – 2020 Early Bird Registration

Γράφτηκε απο Administrator

Ή εκπαίδευση Master Practitioner on Eating Disorders αφορά κυρίως επαγγελματίες υγείας κάθε ειδικότητας.  Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις μπορεί να την παρακολουθήσει και οποιοσδήποτε θέλει να λάβει την εκπαίδευση για προσωπική γνώση.

Ο επόμενος εκπαιδευτικός κύκλος της εκπαίδευσης Master Practitioner on Eating Disorders με δυνατότητα διαδικτυακής εκπαίδευσης ξεκινάει στις 30 Νοεμβρίου  2019 στην Αθήνα και στις 21 Μαρτίου 2020 στη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά από Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ)

Την εκπαίδευση μπορείτε να παρακολουθήσετε Δια Ζώσης ή/και Διαδικτυακά όπως και OnDemand 3 μέρες μετά το τέλος κάθε εκπαιδευτικού Σαββατοκύριακου.

Η εκπαίδευση είναι συνολικής διάρκειας 120 ωρών και πραγματοποιείται σε 8 Σαββατοκύριακα για την Αθήνα και 6 Σαββατοκύριακα στη Θεσσαλονίκη με αυξημένες διδακτικές ώρες.

EARLY BIRD REGISTRATION ΕΩΣ ΚΑΙ 40% 

Το ΚΕΑΔΔ στην προσπάθειά του να οργανώσει εγκαίρως το πρόγραμμα και τις καλύτερες συνθήκες διεξαγωγής των μαθημάτων, παρέχει σημαντικές εκπτώσεις στο κόστος του συνολικού προγράμματος για όσους επιθυμούν να κλείσουν εγκαίρως τη θέση τους στην εκπαίδευση.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 

EARLY BIRD REGISTRATION ΑΘΗΝΑ 2019 – 2020 

EARLY BIRD REGISTRATION ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2020 

Online διαδικτυακή αναμετάδοση μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας WebEx

Η διαδικτυακή αναμετάδοση γίνεται μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας WebEx με πεντακάθαρη εικόνα και ήχο σε ταυτόχρονη προβολή των διαφανειών και των παρουσιάσεων στην οθόνη του υπολογιστή σας. Κάθε εκπαιδευτική ημέρα βιντεοσκοπείται και μπορείτε να την παρακολουθήσετε 3 εργάσιμες ημέρες μετά το τέλος κάθε εκπαιδευτικού Σαββατοκύριακου.

Επίσης έχετε άμεση αλληλεπίδραση τόσο με τους εκπαιδευτές όσο και με τους σπουδαστές που παρακολουθούν την εκπαίδευση δια ζώσης, όπου μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τυχόν απορίες κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Ο διαιτολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας, γενικός διευθυντής του ΚΕΑΔΔ

Πατώντας στη φράση ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗΣ μπορείτε να δείτε βιντεοσκοπημένα αποσπάσματα από την εικόνα και τον ήχο των προηγούμενων εκπαιδεύσεων.

ΤΡΟΠΟΙ  ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ

Η θέση κάθε σπουδαστή κατοχυρώνεται με ελάχιστη προκαταβολή 200 ευρώ και με δυνατότητα εξόφλησης του υπολοίπου ποσού σε 3 μηνιαίες δόσεις έως την καταληκτική ημερομηνία της αντίστοιχης έκπτωσης σύμφωνα με τον αναρτημένο πίνακα.

Η εκπαίδευση θα σας εξασφαλίσει σημαντικά εργαλεία και δεξιότητες για την επαγγελματική σας αποτελεσματικότητα.

Οι τεχνικές διαχείρισης βασίζονται σε δοκιμασμένα μοντέλα εφαρμογής CBT από το National Center for Eating Disorders της Μεγάλης Βρετανίας του οποίου κατ’ αποκλειστικότητα παρέχουμε στην Ελλάδα την εκπαίδευση υπό την Αιγίδα του BPS καθώς και στην 15ετή εμπειρία των βασικών εκπαιδευτών σε μονάδες διαχείρισης περιστατικών με κύρια προϋπηρεσία τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού της οποίας ιδρυτικά της μέλη ήμουν εγώ προσωπικά καθώς και η διατροφολόγος Ιωάννα Κοντελέ, έχοντας στη συνέχεια στις υπηρεσίες της και την ψυχολόγο δρ Μαργαρίτα Αγγελική Σχινά που είναι και επιστημονική υπεύθυνη όλου του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε και στο επίσημο site της εκπαίδευσης www.keadd.gr

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  Επικοινωνήστε με την γραμματεία του ΚΕΑΔΔ με την κυρία Εύη Αντωνίου στο τηλέφωνο 210-2718360 Δευτέρα με Πέμπτη 11πμ-7μμ και στο email: admin@keadd.gr

Επισκευθείτε τη σελίδα μας στο instagramm  www.instagram.com/keadd.gr

Η Ψυχολόγος Δρ Μαργαρίτα Αγγελική Σχινά, επιστημονική υπεύθυνη ΚΕΑΔΔ

Σχετικά με τον δημιουργό

Administrator