Για εκδηλώσεις

12ο ΜΕΛΙΑΜΑ

Το Ε.ΚΕ.Μ (Επιστημονικό Κέντρο Μελισσοθεραπείας), διοργανώνει το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 στο Ι.Γ.Ε. (Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών, Κηφισίας 182 Μαρούσι) το «ΜΕΛΙΑΜΑ 2015».

Η εκδήλωση αυτή – που φέτος διοργανώνεται για 12η συνεχή φορά – στοχεύει να προβάλει τη σημασία και τη διατροφική αξία του μελιού και των υπόλοιπων προϊόντων της κυψέλης στη διαχρονική τους πορεία αλλά και να αναδείξει την ιδιαιτερότητα της ελληνικής μελισσοκομικής παραγωγής και να εξάρει τον θεραπευτικό χαρακτήρα τους.

Στη φετεινή ειδικότερα εκδήλωση, επικεντρωνόμαστε στη συνέργια μεταξύ μέλισσας και βοτάνων γιά την υποστήριξη της υγείας μας. Μιά συνέργεια που δίνει σημαντικά όπλα στους γιατρούς και θεραπευτές.

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Apimondia (παγκόσμια οργάνωση για τη μέλισσα), και με την υποστήριξη της ΑΚΜΕΥ (Ακαδημία Marketing Επαγγελμάτων Υγείας).

Ώρα έναρξης εκδήλωσης: 10:30 π.μ.
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 8547500
Email: info@ekem.org.gr

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

10.30 ΕΝΑΡΞΗ – ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

10.45 ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΑ SUPERFOODS Ευάγγελος Ζουμπανέας, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Ιδρυτής Επιστημονικής Ομάδας Διατροφή, Διευθύνων Σύμβουλος ΚΕΑΔΔ, Πρόεδρος Ινστιτούτου Διατροφικών Μελετών & Ερευνών

11.15 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΙΩΣΕΩΝ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Β. Τσούτσος – Ιατρός Πνευμονολόγος, Ομοιοπαθητικός

11.45 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ Χάρης Τσετσέκος, Ομοιοπαθητικός, Φυσικοπαθητικός

12.30 Coffee & snack break

13.30 ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ Δ. Γεράρδου – Βιολόγος, Σύμβουλος Μελισσοθεραπείας

14.30 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ Βάλλυ Καλοζούμη, Ομοιοπαθητικός

15.30 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ – ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Σχετικά με τον δημιουργό

Diatrofi.gr | Διαχειριστής

Από τη συντακτική ομάδα της επιστημονικής ομάδας Διατροφή. Σύντομα θα συμπληρωθούν τα συνολικά στοιχεία του δημιουργού.