Ανδρομάχη – Ειρήνη Μπάλλα
Διαιτολόγοι

Δείτε όλα τα άρθρα μου εδώ…

Γεννήθηκε στη Λάρισα και μεγάλωσε στο νησί της Σκοπέλου. Τα τελευταία χρόνια ζει στο Βόλο όπου και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο. Από το 2017 είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Ομίλου Ιασώ και Ιασώ Θεσσαλίας (Ιδιωτικό Μαιευτήριο – Γενική Κλινική στο 8ο χλμ Π.Ε.Ο Λάρισας – Αθηνών 41500, Λάρισα).

Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής – Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσ/νίκης. Η πρακτική της άσκηση εκπονήθηκε το 2014 σε συνεργασία με το Ιασώ Θεσσαλίας. Παράλληλα, το 2014 συνέχισε τις σπουδές της σε πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών με τίτλο «Κλινική Διατροφή».

Το 2016 ολοκλήρωσε την Εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία λαμβάνοντας την ολοκληρωμένη πιστοποιημένη εκπαίδευση του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) για ενήλικες και παιδιά. Το πρόγραμμα τελεί υπό την εποπτεία του National Centre for Eating Disorders της Μ. Βρετανίας και είναι πιστοποιημένο από το British Psychological Society.

Tο 2017 και παράλληλα με τη συνεργασία με το Ιασώ, ολοκλήρωσε το Σεμινάριο της Επιστημονικής Ομάδας Nutrilab με θέμα «Διατροφή στην Εγκυμοσύνη και το Θηλασμό». Από το Σεπτέμβριο του 2018 φοιτά ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία – Διατροφή» του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση «Διατροφή και Άσκηση», προκειμένου να ασχοληθεί και με την διατροφή αθλητών και αθλούμενων.

Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης, έχει παρακολουθήσει πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και κλινικών φροντιστηρίων, και ενημερώνεται συνεχώς για τα νέα δεδομένα της επιστήμης της διατροφής.

Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος & της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας.
Γνωρίζει άριστα την Αγγλική γλώσσα (Lower ECCE & Proficiency ECPE, University of Michigan) και καλά την Ιταλική.

Ενδιαφέροντα:

Η αγάπη της για τη μαγειρική και τη φωτογραφία αποτυπώνεται μέσα από λογαριασμό του Instagram & Facebook, όπου αναρτά προτάσεις και συνδυασμούς γευμάτων. Συμμετέχει ενεργά σε ομαδικά προγράμματα φυσικής δραστηριότητας (TRX, Cross fit), ενώ παράλληλα οι αποδράσεις σε ταξιδιωτικούς προορισμούς της παρέχουν στιγμές χαλάρωσης και την τροφοδοτούν με νέες ιδέες.
Δια βίου Μάθηση:

– «10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παχυσαρκίας», Αθήνα, 20-22 Φεβρουαρίου 2014.
– «28ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο της ΔΕΒΕ», Θεσσαλονίκη, 12-15 Νοεμβρίου 2014.
– «Μητρικός Θηλασμός», Εταιρία Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας Ηπατολογίας και Διατροφής, Θεσσαλονίκη, 2-4 Απριλίου 2012.

Συστατικές επιστολές:

– Δρ. Βασίλης Ε. Χαλβατζούλης, MD MSc PhD Χειρουργός Θώρακος-Καρδιάς-Αγγείων
– Δρ. Ανδρέας Ριζούλης, Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος MSc PhD
– Δρ. Βασιλική Ριζούλη, Παθολόγος Ογκολόγος
– Παρασκευή Πράτσιου, Παιδίατρος – Νεογνολόγος IBCLC
– Δρ. Αθανάσιος Ν. Παπαδόπουλος, Χημικός

Σημαντικές επαγγελματικές δεξιότητες:

1. Mεταπτυχιακό στο ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Διατολογία – Διατροφή» του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση «Διατροφή και Άσκηση», Σεπτέμβριος 2018 – σήμερα.
2. Πιστοποιητικό επιμόρφωσης με θέμα «Διατροφή στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό». Σεμινάριο της Επιστημονικής Ομάδας της Nutrilab, έτος 2018.
3. Μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο ΚΕΑΔΔ με θέμα «Master Practitioner Programme in Eating Disorders and Obesity», έτος 2015-2016.
4. Πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τίτλο «Κλινική Διατροφή», έτος 2014-2015.

Location Map   

Share
Contact Info
Social Profile
About Ανδρομάχη – Ειρήνη Μπάλλα
 • Φύλλο : Θήλυ
 • Ειδίκευση : Μεταπτυχιακή εκπαίδευση το Master Practitioner Programme in Eating Disorders and Obesity στο ΚΕΑΔΔ, πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τίτλο «Κλινική Διατροφή», πιστοποιητικό επιμόρφωσης με θέμα : «Διατροφή στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό». Σεμινάριο της Επιστημονικής Ομάδας της Nutrilab.
 • Πτυχία : Πτυχιούχος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Διατολογία - Διατροφή του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση ‘’Διατροφή και Άσκηση’’.
 • Συνεργασίες : Επιστημονικός Συνεργάτης Ιασώ Θεσσαλίας (Ιδιωτικό Μαιευτήριο – Γενική Κλινική), δημοσίευση άρθρου στα περιοδικά «Θεσσαλών Υγεία» και «Larissanet» με τίτλο ‘’Διατροφή για τεστ εγκυμοσύνης θετικό’’.
 • Άρθρα - Blog :
Specialties
 • Διαιτολογία
Contact Us
Send Message

Opening Time
 • Monday 09:00AM - 20:00PM
 • Tuesday09:00AM - 20:00PM
 • Wednesday09:00AM - 20:00PM
 • Thursday09:00AM - 20:00PM
 • Friday09:00AM - 20:00PM
 • Saturday09:00AM - 15:00AM
 • Sunday -
Appointment
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: andromahimpalla@gmail.com

Tel: +30 24214 02824

Adress: Βασσάνη 22 – Αριστοτέλους Βόλος T.K 38333