Κωνσταντίνου Αντρέας
Διαιτολόγοι

Δείτε όλα τα άρθρα μου εδώ…Ονομάζομαι Αντρέας Κωνσταντίνου. Είμαι διαιτολόγος – διατροφολόγος, με εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές και στην παχυσαρκία από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) υπό την πλήρη εποπτεία του Εθνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας (NCFED) και πιστοποιημένος Well Coach, απόφοιτος της σχολής School of coaching, της πρώτης σχολής παγκοσμίως που ιδρύθηκε για την εκπαίδευση επαγγελματιών σε θέματα υγείας και ευεξίας.

Μέσα από την 20ετή εμπειρία μου και την τριβή μου με άτομα στο χώρο της υγείας κατανόησα την σπουδαιότητα της διατροφικής εκπαίδευσης αλλά κυρίως της ψυχολογικής προσέγγισης των περιστατικών μου εφαρμόζοντας τεχνικές που έχουν να κάνουν με την αλλαγή στον τρόπο ζωής και στον τρόπο σκέψης. Η δυναμική σχέση και η καθημερινή αλληλεπίδραση με τον κόσμο που με επισκέπτεται αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την συγγραφή του βιβλίου μου με τίτλο «My diet Coach» με την έκδοση σου να αναμένεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019.

Τον Φεβρουάριο του 2017 ολοκλήρωσα μία από τις πιο απαιτητικές εκπαιδεύσεις coaching στο κόσμο. Οι Wellcoaches – School of coaching και ο ACSM (American College of Sports Medicine) πιστοποιούν την καταλληλότητα μου για την διαχείριση ατόμων που θέλουν να κάνουν αλλαγές στα 7 πεδία ευεξίας και μου απενεμήθη ο τίτλος του Certified Health and Wellness Coach. Πιο συγκεκριμένα η προσέγγιση στοχεύει στη διαχείριση ατόμων που θέλουν να πετύχουν αλλαγές σε ένα ή περισσότερους από τους παρακάτω τομείς: 1. Διατροφή 2. Άσκηση 3. Ενέργεια και στρες 4. Βάρος 5. Πνευματική και συναισθηματική ευεξία. 6. Υγεία 7. Ικανοποίηση ζωής.

Από το 1999 έως σήμερα συμμετέχω σε συνέδρια και ημερίδες που αφορούν σε θέματα διατροφής και υγείας. Υπήρξα συνεργάτης και αρθρογράφος στην εφημερίδα «Άποψη» και συμμετέχω διαδικτυακά αρθρογραφώντας σε ένα από τα μεγαλύτερα portal διατροφής στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο diatrofi.gr. Έχω διοργανώσει ομιλίες σε σχολεία, νηπιαγωγεία, πολιτιστικούς συλλόγους, αθλητικά κέντρα και σε ΙΕΚ και συμμετείχα σε ημερίδες και σε εκπαιδεύσεις άλλων συναδέλφων όπου παρουσίασα «διαιτολογικά εργαλεία» διαχείρισης περιστατικών. Διατηρώ την προσωπική μου ιστοσελίδα στο διαδίκτυο “mydietcoach.gr” παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες για την επαγγελματική μου διαδρομή, τις δράσεις, την αρθρογραφία και τα στοιχεία επικοινωνίας μου.

Τέλος είμαι συνιδρυτής της κλειστής ομάδας στο facebook με τίτλο «Μητέρες εν δράσει», μια ομάδα για μητέρες, εργαζόμενες, ηλικίας 30-45 ετών με αναρτήσεις, θέματα και συζητήσεις που αφορούν στα προβλήματα, στις ανάγκες και στις επιθυμίες αυτής της ομάδας γυναικών.
Σήμερα διατηρώ το ιδιωτικό μου γραφείο στην Λάρνακα της Κύπρου. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Location Map   

Share
Contact Info
Social Profile
About Κωνσταντίνου Αντρέας
 • Φύλλο : Άρρεν
 • Ειδίκευση : Διατροφικές διαταραχές & στην παχυσαρκία
 • Πτυχία : Διαιτολόγία – Διατροφολόγίαστο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης & Master Practitioner In Eating Disorders & Obesity.
 • Συνεργασίες : Νοσοκομείο Αχέπα
 • Άρθρα - Blog :
Specialties
 • Διαιτολογία
Awards
Master Practitioner In Eating Disorders & Obesity
2014
Το 2014 απέκτησε εξειδίκευση πάνω στις διατροφικές διαταραχές και στην παχυσαρκία.
Certified Health and Wellness Coach
Contact Us
Send Message

Opening Time
 • Monday 09:00AM - 15:00PM
 • Tuesday09:00AM - 20:00PM
 • Wednesday09:00AM - 15:00PM
 • Thursday09:00AM - 20:00PM
 • Friday09:00AM - 20:00PM
 • Saturday09:00AM - 20:00PM
Video

Appointment
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: diatrofievexia@gmail.com

Tel: +(30) 2396023866

Adress: Εγνατία 63, Θεσσαλονίκη 546 31, Ελλάδα