Μίαρη Παναγιώτα
Διαιτολόγοι

Δείτε όλα τα άρθρα μου εδώ…

Η Μίαρη Παναγιώτα είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης από το έτος 2006. Διετέλεσε την πρακτική της άσκηση στο γενικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αττικόν. Εκπόνησε πτυχιακή εργασία με θέμα «διατροφική υποστήριξη ασθενών με καρκίνο του πεπτικού συστήματος που υποβάλλονται σε συνδυασμένη χημειοακτινοθεραπεία». Το έτος 2008 τελείωσε σπουδές στη Ιριδολογία στο NHS στην Ελλάδα.

Το 2013 παρακολούθησε και ολοκλήρωσε επιπρόσθετη ετήσια εκπαίδευση στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία με τίτλο «master practitioner skills of eating disorders and obesity» από το ΚΕΑΔΔ.
Το έτος 2016 τελείωσε το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην «Διατροφή και Άσκηση» στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών με αριστείο επίδοσης.
Το έτος 2017 τελείωσε ετήσιο πρόγραμμα εξειδίκευσης στην «Συμβουλευτική, Coaching και Mentoring» του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Επαγγελματικά Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας Πανεπιστημίου Αιγαίου 2016-2017). Το έτος 2014 πιστοποιήθηκε από τα ΚΔΒΜ ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων.

Είναι συγγραφέας βιβλίου – οδηγού διατροφής «Το πράσινο παραμύθι, Τρώω σωστά και … γελάω» το οποίο εκδόθηκε στην Αθήνα το 2013 από τις εκδόσεις Α.P.PUBLICATIONS.
Είναι γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος. Έχει ασχοληθεί με την ενημέρωση του κοινού μέσω TV και WEBTV σε διάφορα κανάλια καθώς διατηρούσε και μόνιμη παρουσία στο zoygla.gr κατά τα έτη 2012-2013, και στο Κανάλι 9, στην εκπομπή «Athens nip tuck» κατά τα έτη 2014-2015, και στο κανάλι Ε κατά τα έτη 2016 – 2017.
Έχει συμμετάσχει στο 3μηνο πιλοτικό πρόγραμμα «ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» που αφορούσε διαβητικές γυναίκες (9 Νοεμβρίου 2009 – 30 Ιανουαρίου 2010), υπό την αιγίδα των «ελληνική ενδοκρινολογική εταιρία», «πανελλήνια ένωση ενδοκρινολόγων», «πανελλήνια ομοσπονδία σωματείων-συλλόγων ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη».

Έχει συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή Μελέτη του προγράμματος COSI (Childhood Obesity Surveillance Initiative) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) για την παιδική παχυσαρκία, την οποία ανέλαβε να εκπροσωπήσει για την Ελλάδα η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας (ΕΙΕΠ), σε συνεργασία με το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, (2010-2017).
Είναι μέλος της Ένωσης διαιτολόγων-διατροφολόγων Ελλάδος, της Grespen – Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Ιριδολογίας, της επιστημονικής ομάδας «Διατροφή», του «Health lab» και του « Medidiatrofi». Έχει αρθρογραφήσει και εξακολουθεί να αρθρογραφεί σε περιοδικά, εφημερίδες και επιστημονικά site υγείας.

Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε αθλητικούς ομίλους, σχολεία, και τηλεόραση καθώς έχει ασχοληθεί και με την εκπαίδευση στον ιδιωτικό όμιλο ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Έχει συμμετάσχει σε μεγάλες εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού για θέματα διατροφής όπως στο «Breakfast festival» στο μετρό Συντάγματος, «παιδικός διαγωνισμός μαγειρικής» εκ της ένωσης πολυτέκνων γυναικών Ελλάδος στο θέατρο πολιτών Περιστερίου, «taste and fitness» στο Mall Athens-Μαρούσι, «γειτονιά της δράσης» στο μετρό Συντάγματος για την υγεία και την ευεξία και άλλα.
Παράλληλα παρακολούθησε και εξακολουθεί να παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων που αφορούν τη διατροφή παιδιών και ενηλίκων.
Διατηρεί το διαιτολογικό της γραφείο στο Περιστέρι από το 2008 εως και σήμερα

• Πτυχιούχος Διατροφολόγος – Διαιτολόγος Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης, BSc
• Mεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην εφαρμοσμένη διαιτολογία με αντικείμενο «Διατροφή και Άσκηση» του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιο Αθηνών, MSc
• Master practitioner skills on eating disorders and obesity», ΚΕΑΔΔ
• «Coaching, mentoring και Συμβουλευτικής», Πανεπιστημίου Αιγαίου

Location Map   

Social Profile
About Μίαρη Παναγιώτα
 • Φύλλο : θήλυ
 • Ειδίκευση : Master Practitioner on Eating Disorders, Master of science στην Αθλητική Διατροφή, Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
 • Πτυχία : Πτυχιούχος Διατροφολόγος – Διαιτολόγος Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης, BSc Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην εφαρμοσμένη διαιτολογία με αντικείμενο «Διατροφή και Άσκηση» του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιο Αθηνών, MSc Master practitioner skills on eating disorders and obesity», ΚΕΑΔΔ Επαγγελματικό πρόγραμμα «Coaching, mentoring και Συμβουλευτικής», Πανεπιστημίου Αιγαίου
 • Συνεργασίες :
 • Άρθρα - Blog :
Specialties
 • Διαιτολογία
Awards
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
2008 έως και σήμερα
Ιδιώτης Διαιτολόγος – Διατροφολόγος από το έτος 2008 έως και σήμερα.
ΙΑΣΙΜΟ
2010 έως και 2011
Εξωτερικός συνεργάτης του θεραπευτικού κέντρου ΙΑΣΙΜΟ κατά τα έτη 2010 - 2011.
ΙΕΚ ΔΟΜΗ
2010 έως και τον Φεβρουάριο του 2012
Εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό όμιλο ΙΕΚ ΔΟΜΗ από το έτος 2010 έως και τον Φεβρουάριο του 2012, στα μαθήματα «οργάνωση και διοίκηση διαιτολογικών χώρων», «διατροφή και αθλητισμός», «βασικές αρχές διατροφής», «έλεγχος και καταλληλότητα τροφίμων», «διατροφή και ψυχολογία», στα τμήματα «ειδικός εφαρμογών διαιτητικής» και «ειδικός εφαρμογών αισθητικής».
Contact Us
Send Message

Opening Time
 • Monday 09.00 AM - 21.00 PM
 • Tuesday09.00 AM - 21.00 PM
 • Wednesday09.00 AM - 21.00 PM
 • Thursday09.00 AM - 21.00 PM
 • Friday09.00 AM - 21.00 PM
Video

Appointment
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: giotamiari@gmail.com

Tel: +(30) 210 5757733

Adress: Θηβών 125 & Πυργιωτίσσης 1 121 35 Περιστέρι