Νέα της αγοράς

Το Hydra’ s Trail Event 2017 με Μέγα Χορηγό την εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε στέφθηκε για ακόμα μία χρονιά με μεγάλη επιτυχία!

Γράφτηκε απο Administrator

Την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο κατά σειρά Hydra’s Trail Event στο ιστορικό και κοσμοπολίτικο νησί της Ύδρας.

Για τέταρτη χρονιά, Μέγας Χορηγός ήταν η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., η οποία πρόσφερε στους αθλητές των αγώνων, μπάρες δημητριακών Digestive Bar Παπαδοπούλου για να έχουν περισσότερη ενέργεια, στα πλαίσια μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Η άριστη διοργάνωση των φετινών αγώνων, σε συνδυασμό με τον ιδανικό καιρό, συνέβαλαν στο να δώσουν οι αθλητές τον καλύτερο εαυτό τους, προσφέροντας παράλληλα ένα θεαματικό αγωνιστικό διήμερο αγώνων ορεινού τρεξίματος, το οποίο χάρισε στιγμές συγκίνησης και καταχειροκροτήθηκε από τους εκατοντάδες κατοίκους και επισκέπτες που το παρακολούθησαν.

 thumbnail_photo-1thumbnail_photo-2

Το νησί κατακλύστηκε με περισσότερους από 1.000 δρομείς, εγχώρια και διεθνή ονόματα του ορεινού τρεξίματος, οι οποίοι απόλαυσαν τις αγωνιστικές διαδρομές που συνδυάζουν βουνό, θάλασσα, καλντερίμια αλλά και τα ορεινά μονοπάτια της γραφικής Ύδρας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ A.E. προσέφερε στιγμές απόλαυσης μέσα από την ποικιλία των προϊόντων που διαθέτει, ενώ το βράδυ του Σαββάτου, φρόντισε ώστε οι αθλητές και οι θεατές να απολαύσουν την όμορφη νύχτα, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής μπάντας.

Σχετικά με την Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.

Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 94 χρόνια ηγείται της Ελληνικής αγοράς μπισκότων με μεγάλη γκάμα γευστικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες, όπως:  Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers. Κατέχει, επίσης, ισχυρή θέση στον κλάδο των αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως τα Krispies και οι Χωριάτικες φρυγανιές, διαθέτει  στην αγορά τις μπάρες Δημητριακών Digestive Bars, ενώ το 2013 εισήλθε στον χώρο του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες, με τις μάρκες Γεύση², Χωριανό και πρόσφατα με την Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο σιτάρι.  Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις. Η εταιρεία εξέδωσε το 2013 τον πρώτο απολογισμό εταιρικής υπευθυνότητας. Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο: http://papadopoulou.gr/wp-content/uploads/2014/11/ekthesi-2013.pdf

thumbnail_logo-ribbon-papadopoulos-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%83%ce%ba%ce%b9%ce%b1

Σχετικά με τον δημιουργό

Administrator