Νέα της αγοράς Φυσικά συμπληρώματα

DLux+(Βιταμίνη D + K2) σε μορφή στοματικού σπρέι για μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα.

Γράφτηκε απο Administrator

03/01/2018

Δελτίο Τύπου 

Συνδυασμός βιταμίνης D3 και βιταμίνης Κ2 (ΜΚ-7) σε μορφή στοματικού σπρέι για μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα.

Είναι γνωστό πως η βιταμίνη D3 προάγει την απορρόφηση του ασβεστίου, ενώ η παρατεταμένη χορήγηση της σε μεγάλες ποσότητες αυξάνει τη συγκέντρωση πρωτεϊνών, των οποίων η ενεργοποίηση εξαρτάται από τη βιταμίνη Κ2.

Οι σημαντικότερες από αυτές τις πρωτεΐνες είναι η οστεοκαλσίνη και η matrix GLA πρωτεΐνη. Όταν ενεργοποιηθούν αυτές οι πρωτεΐνες, λειτουργούν ως «τροχονόμος»  για το ασβέστιο, το καθοδηγούν δηλαδή στα οστά και αποτρέπουν τη καθίζηση του στα αγγεία (η λεγόμενη επασβέστωση αγγείων). Το αντίθετο μπορεί να συμβεί όταν η οστεοκαλσίνη και η matrix GLA πρωτεΐνη δεν ενεργοποιηθούν λόγω έλλειψης Κ2 (παραμείνουν δηλαδή υποκαρβοξυλιωμένες).

Η BetterYou χρησιμοποιεί την πιο βιοδιαθέσιμη και σταθερή μορφή K2, την MK-7 που μπορεί εύκολα να αξιοποιηθεί από το σώμα. Η μορφή της K2 προέρχεται από λουλούδια.

Πώς δουλεύουν τα στοματικά σπρέι?

Το σπρέι βιταμίνης D3 και K2 παρέχει μικρο-σταγονίδια που διαπερνούν το πλούσιο φλεβικό σύστημα που βρίσκεται στο εσωτερικό της στοματικής κοιλότητας, παρέχοντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά απευθείας στη κυκλοφορία του αίματος.

Ένας αυξανόμενος αριθμός επιστημονικών δοκιμών και μελετών αποδεικνύει ότι η πρόσληψη βιταμινών μέσω στοματικών σπρέι είναι μέχρι και δύο φορές πιο αποτελεσματική σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μορφές συμπλήρωσης.

Σχετικά με τον δημιουργό

Administrator