Dr Plus - Diatrofi

Επικαιρότητα Νέα της αγοράς

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ 127.000 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ

Όταν για την επιτυχία δεν υπάρχει άλλο σενάριο

Όσα κι αν συμβαίνουν στην ζωή μας, πάντοτε θα υπάρχουν καλές και καλύτερες μέρες. Για εμάς που αποτελούμε την επιστημονική ομάδα του ενημερωτικού portalυγείας diatrofi.gr συνηθίζουμε να λέμε ότι «κάθε μέρα πηγαίνει απ’ το καλό στο καλύτερο, διότι δεν υπάρχει άλλο σενάριο». Με ότι κι αν συνεπάγεται αυτή η φράση, τις περίεργες μέρες που ζούμε οι περισσότεροι τα τελευταία χρόνια, η διαρκής προσπάθεια για το καλύτερο είναι μονόδρομος.

Με σεβασμό προς τους παλαιότερους, με βαθιά εκτίμηση για όσους παρέμειναν και ευγνωμοσύνη για όσους νέους συνεργάτες συμπορεύθηκαν μαζί μου στην νέα εποχή για το portal diatrofi.gr που ξεκίνησε μόλις ένα χρόνο πριν,  θέλω να εκφράσω προς όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για τη συμπαράσταση και συμπόρευση στην αρχική μου επιθυμία, για ένα ξεχωριστό portal υγείας που δεν κινείται με γνώμονα τους αριθμούς, όμως ως βασικό κίνητρο διαφυλάττει την ανάγκη για έγκυρη ενημέρωση με πρόθεση την βελτίωση της υγείας όλων μας.

Η παράμετρος της επιτυχίας προς την αναγνώριση

Η βασική παράμετρος που τέθηκε προς όλους τους συνεργάτες εξαρχής, ήταν να εκφράσουν την επιστημονική τους σκέψη μέσα από μια αρθρογραφία με επίκεντρο τον άνθρωπο. Στόχος κάθε καταγεγραμμένης σκέψης πριν την τελική ανάρτηση, να είναι ο απλός λόγος που θα είναι κατανοητός από κάθε πολίτη. Ένας καθαρός λόγος,  προσιτός προς τον κάθε αναγνώστη, που αναζητά στο διαδίκτυο μια επιστημονική προσέγγιση γι’ αυτά που τον απασχολούν,  και  που θα αποσκοπεί να τον κρατήσει ως «ενεργό» απέναντι στην υγεία, τόσο την δική του όσο και του στενού περιβάλλοντος, που θα μπορεί να επηρεάσει με τη θετική του στάση και την ορθή πληροφόρηση.

Το αποτέλεσμα μετράει κυρίως στην εμπιστοσύνη των αναγνωστών μας

Αν όλοι τελικά κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, ως γενικό διευθυντή του portal diatrofi.gr τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για τους συνεργάτες μου, ξημέρωσε η σημερινή μέρα με μια τεράστια δικαίωση  και επιτυχία. Από τους μόλις 50.000 μοναδικούς επισκέπτες πέρυσι τέτοιο καιρό, σήμερα την 1η Φεβρουαρίου 2018, η GoogleAnalytics μας επιβεβαίωσε ότι περισσότεροι από 127.000 μοναδικοί μας φίλοι είναι κάθε μήνα στο πλευρό μας και μας εμπιστεύονται για την πληροφόρησή τους, σε θέμα που αφορούν την διατροφή, την ψυχολογία, την άσκηση, την υγιεινή μαγειρική, τις εκδόσεις και πολλά άλλα.

Επίσης ευχαριστώ και τους 824.493 μοναδικούς φίλους που μας διάβασαν όλη την περασμένη χρονιά που αποτελεί και αυτό ένα νέο μοναδικό ρεκόρ εμπιστοσύνης στην προσπάθειά μας

Το ενημερωτικό portal που δεν εγκαταλείπει κανείς

Τους ευχαριστώ όλους έναν προς έναν προσωπικά και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ότι καλύτερο δυνατό διαθέτουμε από το σπάνιο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Τέλος, ευχαριστώ και όλους τους συνεργάτες μου, που με την ποιότητα της αρθρογραφίας τους, μας έδωσαν ένα επιπλέον μοναδικό εύσημο από την Google Analytics. Κατά μέσο  όρο, η διάρκειας παραμονής ανά επισκέπτη ήταν τόσο μεγάλη που το ποσοστό εγκατάλειψης  σημειώνεται μόλις στο 2,21% που αποτελεί μοναδικό επίτευγμα για τα Ελληνικά δεδομένα κάθε άλλου αντίστοιχου portal που αφορά θέματα διατροφής και υγείας.

Οι συντελεστές και οι πρωταγωνιστές πίσω από τις ηλεκτρονικές σελίδες 

Το ενημερωτικό portal υγείας diatrofi.gr λειτουργεί υπό την συνεργασία του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών www.keadd.gr (ΚΕΑΔΔ) με τη συμβολή 400 και πλέον επαγγελματιών υγείας που συνεισφέρουν ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο στο όραμα μια καλύτερης κοινωνικής υγείας για όλους, σωματικά, ψυχικά και πνευματικά.

Με εκτίμηση,

Ευάγγελος Ζουμπανέας

Γενικός Διευθυντής diatrofi.gr

 

 

Σχετικά με τον δημιουργό

Ευάγγελος Ζουμπανέας / Διαιτολόγος-Διατροφ...

Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Είναι Πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος από το 1993 με Μεταπτυχιακές Σπουδές και Εξειδίκευση στην Διατροφική και Ψυχολογική αντιμετώπιση διαταραχών (Master Practitioner inEatingDisorders & Obesity) όπως η Νευρική Ανορεξία, η Νευρική Βουλιμία και η Ψυχογενής Παχυσαρκία από τον Εθνικό Οργανισμό για τις Διατροφικές Διαταραχές της Μεγάλης Βρετανίας - NCFED.

Την περίοδο 2006-2007 διετέλεσε υπεύθυνος του Διαιτολογικού Τμήματος της Μονάδας Εφηβικής Υγείας του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και από το 2007 παραμένει τακτικός εξωτερικός συνεργάτης και σύμβουλος της μονάδος.

Είναι πρόεδρος στο Ινστιτούτο Διατροφικών Μελετών & Ερευνών www.insr.gr, Αντιπρόεδρος του Επιστημονικού Κέντρου Μελισσοθεραπείας. και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Παχυσαρκίας.

Είναι τακτικός συνεργάτης ενημερωτικών εκπομπών τόσο της κρατικής αλλά και ιδιωτικής τηλεόρασης. Μέχρι και τον Οκτώβριο του 2002 ήταν πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων - Τεχνολόγων Διατροφής και από τον Ιανουάριο του 2010 είναι πρόεδρος στο Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφικών Μελετών και Ερευνών.

Από το Δεκέμβριο του 2010 είναι διευθύνων σύμβουλος του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών - ΚΕΑΔΔ www.keadd.gr το οποίο είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης με τον Εθνικό Οργανισμό για τις Διατροφικές Διαταραχές της Μεγάλης Βρετανίας NCFED www.eating-disorders.org.uk για τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις MasterPractitionerστην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών.

Πέρα από τις ακαδημαϊκές του γνώσεις στην επιστήμη της Διατροφής, έκανε σπουδές και σε άλλους τομείς όπως Επιχειρησιακό Management, Δημόσιες σχέσεις, Διαφήμιση και Ψυχολογία.

Έρευνες και μελέτες του με θέμα τη Παχυσαρκία και τη Διατροφή, έχουν παρουσιασθεί σε Ελληνικά και Παγκόσμια συνέδρια Διατροφής.

Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά «Διατροφή και Υγεία», «Vita», «Δίαιτα και Διατροφή» «Αρμονία» «FAQ», «AthensVoice» καθώς και σε άλλα περιοδικά και εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας.

Με το συνάδελφό του Μανώλη Μανωλαράκη ιδρύσαν το 1997 την επιστημονική ομάδα Διατροφή - Εφαρμοσμένα Προγράμματα Διατροφικής Αγωγής και Υποστήριξης με αξιόλογους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Από τον Οκτώβριο του 1999 είναι εκδότες του επιστημονικού περιοδικού Διατροφή Health & Welnessκαι υπεύθυνοι ύλης του επιστημονικού site www.diatrofi.gr και του ηλεκτρονικού περιοδικού e-foodforthought.

Με το συνάδελφό του Μανώλη Μανωλαράκη είναι συγγραφείς του Οδηγού Καθημερινής Διατροφής υπό τον γενικό τίτλο «Τι καλό θα μαγειρέψεις …σήμερα μαμά;» από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα με θέμα την οργάνωση της διατροφής της Ελληνικής οικογένειας συνοδευόμενο με όλες τις παραδοσιακές συνταγές μαγειρεμένες με ελαφρύ τρόπο που έγινε το απαραίτητο βιβλίο για κάθε οικογένεια ξεπερνώντας τα 20.000 αντίτυπα μέχρι σήμερα..

Τον Απρίλιο του 2009 εκδόθηκε το 2ο προσωπικό του βιβλίο «Διατροφική Νοημοσύνη – η απάντηση στη βουλιμία, την πολυφαγία και την παχυσαρκία» που πολύ γρήγορα αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες που βρήκαν μια ανακουφιστική μέθοδο για να καταπολεμήσουν τη διαταραγμένη σχέση με το φαγητό. Το βιβλίο εκδόθηκε αρχικά από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα και μετέπειτα σε 3η έκδοση από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Τον Μάιο του 2010 εκδόθηκε το 3ο προσωπικό του βιβλίο «Σεφ… στο παρά πέντε- διατροφή, ιδέες & συνταγές για πολυάσχολους» αρχικά από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα και μετέπειτα η 2η έκδοση από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Από νεαρή ηλικία έχει διατελέσει αθλητής της ομάδας μπάσκετ εφήβων του Sporting και έχει επίσης ενασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες και την κολύμβηση Από τον Μάιο του 2004 είναι μέλος του κολυμβητικού αθλητικού συλλόγου Μεταμορφώσεως όπου τον Ιούνιο του 2005 κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στα 400mελεύθερο σε αγώνες παλαιμάχων του κολυμβητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου.

Από το 1995 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο προσωπικό του γραφείο στην Νέα Ιωνία.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τον κύριο Ζουμπανέα είτε τηλεφωνικά στο 2102718360 είτε μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας κράτησης ραντεβού από την ιστοσελίδα: NowDoctor στο link http://www.nowdoctor.gr/ezoumpaneas