Νέα της αγοράς

ΛΑΒΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

Γράφτηκε απο Administrator
χρεΔιατροφή-Συναισθήματα
Πάρτε μέρος Εδώ:

Ονομάζομαι Υβόνη Κωνσταντίνου και με το παρόν έγγραφο σας καλώ, εφόσον το επιθυμείτε να συμμετέχετε σε μια επιστημονική έρευνα για την εκπόνηση της διπλωματικής μου εργασίας, στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος Κλινικής Ψυχολογίας, στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υπό την εποπτεία της κ. Παγώνας Ρούσση, καθηγήτριας του Τμήματος. Στόχος της έρευνας είναι να μελετήσει το πώς τα διάφορα συναισθήματα σχετίζονται με τις διατροφικές συνήθειες στα δύο φύλα. Για τις ανάγκες της έρευνας είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν κάποια ερωτηματολόγια. Ο χρόνος για την συμπλήρωση του συνόλου των ερωτηματολογίων υπολογίζεται γύρω στα 15-20 λεπτά.
 Τα ερωτηματολόγια είναι ανώνυμα, δεν πρέπει να γράψετε το όνομά σας στο ερωτηματολόγιο. Σας διαβεβαιώνω ότι οι απαντήσεις σας είναι εμπιστευτικές και ότι η ανωνυμία σας θα τηρηθεί με αυστηρότητα.
 Τα δεδομένα που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και θα υποβληθούν σε στατιστική ανάλυση όλα μαζί και όχι ατομικά. Πρόσβαση στα δεδομένα θα έχω μόνο εγώ και η επόπτρια μου.
 Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική και μπορείτε να αποσυρθείτε από την έρευνα οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε, χωρίς καμία επίπτωση.
 Αν έχετε οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email konsyvon@psy.auth.gr
 Για την ολοκλήρωση της έρευνας είναι πολύ σημαντικό για μένα να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις με ειλικρίνεια. Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις. Παρακαλώ επιλέξτε την απάντηση που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο.

Η συμμετοχή σας στην έρευνα είναι πολύτιμη για μένα. Σας ευχαριστώ θερμά για το κόπο και το χρόνο που θα αφιερώσετε για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.

Σχετικά με τον δημιουργό

Administrator