Dr Plus - Diatrofi

Επικαιρότητα Νέα της αγοράς

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στη Διατροφή

Σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, το επιστημονικό portal diatrofi.gr ξεπέρασε για μια ακόμη φορά τον εαυτό του.

Διαβάζοντας το ρητό ‘’στόχευσε στο φεγγάρι για να βρεθείς κάπου ανάμεσα στα άστρα’’ ίσως να ήταν προφητικό όσον αφορά την διαχείριση του επιστημονικού portal Diatrofi.gr και αυτό διότι πορεύεται με το όραμα να είναι ένα ξεχωριστό portal υγείας που δεν κινείται με γνώμονα τους αριθμούς αλλά να ακμάζει με ένα βασικό κίνητρο. Να διαφυλάττει την ανάγκη για έγκυρη ενημέρωση με πρόθεση την βελτίωση και την προάσπιση της δημόσια υγείας.

Το καλύτερο δώρο έρχεται από τους αναγνώστες μας

Μετρώντας πάνω από δύο χρόνια ως διευθυντής ύλης του επιστημονικού portal Diatrofi.gr, είναι μεγάλη μου χαρά να βλέπω πώς ο κόπος  των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα που αριθμούν μία από τις μεγαλύτερες  οργανωμένες επιστημονικές ομάδες αλλά και ο προσωπικός μου κόπος για ανάδειξη και διατήρηση των σταθερών και αμετάβλητων αρχών του επιστημονικού portal, μας δικαιώνει και μας δίνει λόγο να συνεχίσουμε την ενδελεχή μας προσπάθεια για την ενημέρωση, περισσοτέρων από 141.000 μοναδικών  φίλων, που είναι κάθε μήνα στο πλευρό μας και μας εμπιστεύονται για την πληροφόρησή τους, σε θέματα που αφορούν την διατροφή, την ψυχολογία, την άσκηση, την υγιεινή μαγειρική, τις εκδόσεις και πολλά άλλα.

Συνταγή της επιτυχίας

Επιστημονική σκέψη εκφρασμένη μέσω  της αρθογράφισης  με επίκεντρο τον άνθρωπο. Κρατώντας πάντοτε τις βασικές αρχές του επιστημονικού portal Diatrofi.gr για έγκυρη ενημέρωση, κατανοητή γραφή προς όλους τους αναγνώστες και διαρκή ενημέρωση με άρθρα που απασχολούν τους πολίτες σε θέματα υγείας. Διατηρώντας  λόγο καθαρό, προσιτό για τον κάθε αναγνώστη, που αναζητά στο διαδίκτυο μια επιστημονική προσέγγιση γι’ αυτά που τον απασχολούν,  και  που θα αποσκοπεί να τον κρατήσει ως «ενεργό» απέναντι στην υγεία, τόσο την δική του όσο και του στενού περιβάλλοντος, που θα μπορεί να επηρεάσει με τη θετική του στάση και την ορθή πληροφόρηση.

Οι συντελεστές και οι πρωταγωνιστές πίσω από τις ηλεκτρονικές σελίδες 

Το ενημερωτικό portal υγείας diatrofi.gr λειτουργεί υπό την συνεργασία του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών www.keadd.gr (ΚΕΑΔΔ) με τη συμβολή 400 και πλέον επαγγελματιών υγείας που συνεισφέρουν ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο στο όραμα μια καλύτερης κοινωνικής υγείας για όλους, σωματικά, ψυχικά και πνευματικά.

Η αγαπημένη σου σελίδα στο Facebook ξεπέρασε τα 17.700 likes

Η ενημέρωση συνεχίζεται και από το  Facebook  με 17.782 φίλους  να έχουν κάνει Like στη σελίδα  diatrofi.gr προκειμένου να ενημερώνονται πρώτοι για κάθε νέο άρθρο που δημοσιεύουμε.

Αν έχεις να πεις κάτι σημαντικό και θέλεις να γίνεις συνεργάτης στο αγαπημένο σου portal στείλε την αίτηση σου με τα στοιχεία στο email basileioskats@hotmail.com

Η αγαπημένη σου σελίδα έχει πλέον Instagram

 Διατηρώντας πάντα της αρχές που σας κάνουν να μας εμπιστεύεστε καθημερινά για την ενημέρωση σας, δημιουργήσαμε λογαριασμό στο instagram ώστε να μπορείτε να έχετε έγκυρη πληροφόρηση καθώς και ιδέες για την καθημερινή διατροφή σας. Ακολουθήστε μας στον λογαριασμό diatrofi.gr και απολαύστε κάθε νέο που δημοσιεύουμε.

Είστε ο λόγος που συνεχίζουμε το όραμα μας, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Με εκτίμηση,

Βασίλειος Ε. Κατσίλας

Διευθυντής Ύλης diatrofi.gr

Σχετικά με τον δημιουργό

Βασιλειος E. Κατσίλας, Διατροφολόγος-Διαιτολόγος,BSc

Email: Basileioskats@hotmail.com
Ο Βασίλειος Κατσίλας γεννήθηκε στην Λέσβο το 1993.

Είναι διατροφολόγος-διαιτολόγος απόφοιτος του Αλεξάνδρειου τεχνολογικού εκπαιδευτικού ιδρύματος της Θεσσαλονίκης, με πλήθος πιστοποιήσεων από ενημερώσεις επιστημονικών μελετών, για την βέλτιστη αντιμετώπιση των στόχων που θέτονται στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής.

Είναι ενεργός αθλητής της πολεμικής τέχνης του Jiu Jitsu κάνοντας πρωταθλητισμό, με πολλές διακρίσεις σε πανελλαδικό όσο και σε διεθνή επίπεδο.

Την περίοδο 2014-2015 υπήρξε μέλος του ερευνητικού προγράμματος ΕΣΠΑ συμμαχία για την υγεία- διατροφή συνεργαζόμενος άριστα με διεπιστημονικές ομάδες.

Υπήρξε επαγγελματίας ναυαγοσώστης θαλάσσης με καταγεγραμμένες επεμβάσεις διάσωσης, καθώς και εθελοντής ναυαγοσώστης στην περιοχή του Μολύβου Λέσβου για την διαχείριση του μεταναστευτικού, όπου και παρέλαβε έπαινο για τις επεμβάσεις του με την Ένωση Ναυαγοσωστικών Σχολών Ελλάδος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου ναυτιλίας Αιγαίου.

Η πτυχιακή του εργασία είχε ως θέμα τα συμπληρώματα διατροφής και πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο πρότυπο κλινικό διατροφολογικό-διαιτολογικό γραφείο της κυρίας Λιτσαρδοπούλου Αλεξάνδρας.

Είναι συνεργάτης στο διαιτολογικό γραφείο του Κυρίου Ευάγγελου Ζουμπανέα ως Διατροφολόγος-Διαιτολόγος

Έχει ιδρύσει το γυμναστήριο Calisthenics & Fitness Society στην Νέα Φιλαδέλφεια

Ειναι ο διευθυντής ύλης του Diatrofi.gr

Είναι πιστοποιημένος θεραπευτής των Διατροφικών Διαταραχών και της Παχυσαρκίας (Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity) και αποτελεί επιστημονικός συνεργάτης και καθηγητής του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ).

Το μεταπτυχιακό του πραγματοποιήθηκε στο European University Cyprus στο τομέα της δημόσιας υγείας και η διατριβή του είχε να κάνει με τις διατροφικές διαταραχές σε όλη την Ελλάδα.

Το 2019 επιλέχθηκε απο την Oxford abstracts ως ομιλητής στο 13ο Ευρωπαικό Συνέδριο Διατροφής (FENS 2019), στην Ιρλανδία.

Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Additional Info
• Περιοχή: Αττική
• Κινητό:6980874162
• Email: Basileioskats@hotmail.com