Dr Plus - Diatrofi

Επικαιρότητα Νέα της αγοράς

evexis – Online Διαιτολογικό

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

Σας προτείνω να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να δείτε μια καινούρια υπηρεσία που απευθύνεται σε εμάς και σε λίγο καιρό (αρχές Απριλίου) θα κυκλοφορήσει και επίσημα στην αγορά.

Πρόκειται για ένα Online διαιτολογικό πρόγραμμα που λέγεται evexis και εξελίσσεται εδώ και καιρό. Δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση στον υπολογιστή σας και το χρησιμοποιείτε μέσα από τον φυλλομετρητή σας (chrome,firefox,edge κλπ)

Σας αναφέρω κάποιες δυνατότητες:

 • Διαχείριση ραντεβού και στατιστικά αυτών
 • Διαχείριση πελατολογίου με κατηγοριοποίηση πελατών
 • Πίνακες τροφίμων και συνταγών (evexis,Ελληνικό Ίδρυμα Υγείας, USDA) με δυνατότητα δημιουργίας νέων τροφίμων και συνταγών
 • Πρότυπα γεύματα,ημέρας,εβδομάδας
 • Πλήρες διατροφικό ιστορικό, ιστορικό υγείας και ιστορικό τραυματισμών των πελατών
 • Μετρήσεις πελατών με διαγράμματα εξέλιξης
 • Κατάρτιση διαιτολογίων και εκτύπωση τους με μαζική εισαγωγή και τροποποίηση πιάτων
 • Δυνατότητα απενεργοποίησης πινάκων κατά την σύνταξη διαιτολογίου και χρήση του evexis σαν απλού κειμενογράφου

Μετά το Πάσχα θα κυκλοφορήσει η 1η έκδοση των Mobile εφαρμογών με δυνατότητες:

 • Προαιρετικής ενεργοποίησης και εμφάνισης μετρήσεων,δεικτών,προόδου στον πελάτη κατ’επιλογή
 • Προαιρετικές υπενθυμίσεις γευμάτων και υδρόληψης
 • Συμπληρωματικές συμβουλές από τον Διαιτολόγο
 • Δυνατότητα εύρεσης Διαιτολόγου που χρησιμοποιεί το evexis και καταχώρηση ραντεβού μέσω της εφαρμογής

Μέσα στο 2018 στο χρονοδιάγραμμα θα υλοποιηθούν (αναφέρω τα βασικότερα μιας και το χρονοδιάγραμμα περιλαμβάνει πολλές μικρότερες αναβαθμίσεις) :

 • Σύνθετες αναζητήσεις και στατιστικά/αναφορές για πελάτες και τρόφιμα
 • Αναφορές για μαζικές μεταβολές δεικτών (πχ σε συνεργασία με σωματεία/γυμναστήρια να εμφανίζεται πόσο αυξομειώθηκε κάποιος δείκτης ενός γκρουπ ατόμων)
 • Δυνατότητα συνεισφοράς στην Βάση Δεδομένων τροφίμων και συνταγών από όλους τους διαιτολόγους με σκοπό να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη και συνεχώς εξελισσόμενη βάση στην Ελλάδα
 • Δυνατότητα συνεργασίας του Διαιτολόγου με άλλες ειδικότητες (πχ να δίνουν πρόσβαση σε personal trainer και γιατρό για να παρακολουθείται η εξέλιξη του πελάτη)
 • Ιστοσελίδα με το προφιλ όλων των Διαιτολόγων και την προβολή των άρθρων τους και της δραστηριότητας τους γενικά
 • Blog με θέματα ενδιαφέροντος για τον επαγγελματικό κλάδο των Διαιτολόγων

Μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν λογαριασμό στο https://partners.evexis.eu και να το αξιολογήσετε για όσο διάστημα εκκρεμεί μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του.

Είμαστε σε επαφή με την εταιρεία που θα κυκλοφορήσει την υπηρεσία για να εξασφαλίσουμε προνομιακές τιμές σε περίπτωση που θελήσουν συνεργάτες του www.diatrofi.gr να γίνουν συνδρομητές.

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον account manager κ.Μέρμηγκα Γιώργο ( +306978102431 09:00-14:00) ή με Mail στο sales@evexis.eu .

Σχετικά με τον δημιουργό

Ευάγγελος Ζουμπανέας / Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Είναι Πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος από το 1993 με Μεταπτυχιακές Σπουδές και Εξειδίκευση στην Διατροφική και Ψυχολογική αντιμετώπιση διαταραχών (Master Practitioner inEatingDisorders & Obesity) όπως η Νευρική Ανορεξία, η Νευρική Βουλιμία και η Ψυχογενής Παχυσαρκία από τον Εθνικό Οργανισμό για τις Διατροφικές Διαταραχές της Μεγάλης Βρετανίας - NCFED.

Την περίοδο 2006-2007 διετέλεσε υπεύθυνος του Διαιτολογικού Τμήματος της Μονάδας Εφηβικής Υγείας του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και από το 2007 παραμένει τακτικός εξωτερικός συνεργάτης και σύμβουλος της μονάδος.

Είναι πρόεδρος στο Ινστιτούτο Διατροφικών Μελετών & Ερευνών www.insr.gr, Αντιπρόεδρος του Επιστημονικού Κέντρου Μελισσοθεραπείας. και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Παχυσαρκίας.

Είναι τακτικός συνεργάτης ενημερωτικών εκπομπών τόσο της κρατικής αλλά και ιδιωτικής τηλεόρασης. Μέχρι και τον Οκτώβριο του 2002 ήταν πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων - Τεχνολόγων Διατροφής και από τον Ιανουάριο του 2010 είναι πρόεδρος στο Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφικών Μελετών και Ερευνών.

Από το Δεκέμβριο του 2010 είναι διευθύνων σύμβουλος του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών - ΚΕΑΔΔ www.keadd.gr το οποίο είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης με τον Εθνικό Οργανισμό για τις Διατροφικές Διαταραχές της Μεγάλης Βρετανίας NCFED www.eating-disorders.org.uk για τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις MasterPractitionerστην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών.

Πέρα από τις ακαδημαϊκές του γνώσεις στην επιστήμη της Διατροφής, έκανε σπουδές και σε άλλους τομείς όπως Επιχειρησιακό Management, Δημόσιες σχέσεις, Διαφήμιση και Ψυχολογία.

Έρευνες και μελέτες του με θέμα τη Παχυσαρκία και τη Διατροφή, έχουν παρουσιασθεί σε Ελληνικά και Παγκόσμια συνέδρια Διατροφής.

Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά «Διατροφή και Υγεία», «Vita», «Δίαιτα και Διατροφή» «Αρμονία» «FAQ», «AthensVoice» καθώς και σε άλλα περιοδικά και εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας.

Με το συνάδελφό του Μανώλη Μανωλαράκη ιδρύσαν το 1997 την επιστημονική ομάδα Διατροφή - Εφαρμοσμένα Προγράμματα Διατροφικής Αγωγής και Υποστήριξης με αξιόλογους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Από τον Οκτώβριο του 1999 είναι εκδότες του επιστημονικού περιοδικού Διατροφή Health & Welnessκαι υπεύθυνοι ύλης του επιστημονικού site www.diatrofi.gr και του ηλεκτρονικού περιοδικού e-foodforthought.

Με το συνάδελφό του Μανώλη Μανωλαράκη είναι συγγραφείς του Οδηγού Καθημερινής Διατροφής υπό τον γενικό τίτλο «Τι καλό θα μαγειρέψεις …σήμερα μαμά;» από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα με θέμα την οργάνωση της διατροφής της Ελληνικής οικογένειας συνοδευόμενο με όλες τις παραδοσιακές συνταγές μαγειρεμένες με ελαφρύ τρόπο που έγινε το απαραίτητο βιβλίο για κάθε οικογένεια ξεπερνώντας τα 20.000 αντίτυπα μέχρι σήμερα..

Τον Απρίλιο του 2009 εκδόθηκε το 2ο προσωπικό του βιβλίο «Διατροφική Νοημοσύνη – η απάντηση στη βουλιμία, την πολυφαγία και την παχυσαρκία» που πολύ γρήγορα αγαπήθηκε από χιλιάδες αναγνώστες που βρήκαν μια ανακουφιστική μέθοδο για να καταπολεμήσουν τη διαταραγμένη σχέση με το φαγητό. Το βιβλίο εκδόθηκε αρχικά από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα και μετέπειτα σε 3η έκδοση από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Τον Μάιο του 2010 εκδόθηκε το 3ο προσωπικό του βιβλίο «Σεφ… στο παρά πέντε- διατροφή, ιδέες & συνταγές για πολυάσχολους» αρχικά από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα και μετέπειτα η 2η έκδοση από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Από νεαρή ηλικία έχει διατελέσει αθλητής της ομάδας μπάσκετ εφήβων του Sporting και έχει επίσης ενασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες και την κολύμβηση Από τον Μάιο του 2004 είναι μέλος του κολυμβητικού αθλητικού συλλόγου Μεταμορφώσεως όπου τον Ιούνιο του 2005 κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στα 400mελεύθερο σε αγώνες παλαιμάχων του κολυμβητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου.

Από το 1995 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο προσωπικό του γραφείο στην Νέα Ιωνία.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με τον κύριο Ζουμπανέα είτε τηλεφωνικά στο 2102718360 είτε μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας κράτησης ραντεβού από την ιστοσελίδα: NowDoctor στο link http://www.nowdoctor.gr/ezoumpaneas