Φυσικά...Βιολογικά

Miso Σούπα Στιγμής

Γράφτηκε απο Administrator

“Βασισμένη στην παραδοσιακή Ιαπωνική συνταγή”

Σύνηθες πιάτο στην κινέζικη κουζίνα, στα γιαπωνέζικα εστιατόρια και τη μακροβιοτική διατροφή αποτελεί η σούπα μίσο. 

Mίσο (miso) λέγεται ένα είδος πάστας που παρασκευάζεται κυρίως από φασόλια σόγιας, θαλασσινό αλάτι και ρύζι ή κριθάρι, τα οποία έχουν υποστεί μακροχρόνια ζύμωση με ειδικά ένζυμα μέσω μίας μοναδικής και παραδοσιακής ιαπωνικής κουλτούρας. Το πολύτιμο Miso έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες ως παραδοσιακή λαϊκή θεραπεία. Υπάρχουν διάφορα είδη μίσο, ανάλογα με τα υλικά που περιέχει και το χρόνο ζύμωσης. Λόγω των ενζύμων που προκαλούν τη ζύμωση, το μίσο βοηθά πολύ την πέψη, τονώνει και καθαρίζει το αίμα και δίνει πολύ ενέργεια στον οργανισμό, παρέχοντας ιχνοστοιχεία, μέταλλα και βιταμίνες. Πέρα από τη θρεπτική του αξία, το μίσο δίνει νοστιμιά στα φαγητά και ιδιαίτερα στις ουδέτερες σε γεύση χορτόσουπες. Αποτελεί δε, υπέροχο υποκατάστατο του αλατιού!

Χρησιμοποιήστε τη Miso Σούπα Στιγμής και φτιάξτε σούπα με πλούσια γεύση στη στιγμή! Επιλέξτε ανάμεσα σε λευκή με τόφου και κρεμμύδι, κόκκινη με λαχανικά θαλάσσης και με Χόρτα Θαλάσσης από δύο ποικιλίες miso και δύο διαφορετικά είδη λαχανικών θαλάσσης, kombu και wakame.

Δείτε εδώ την ποικιλία miso της Clearspring και βελτιώστε την υγεία σας και τη γεύση των πιάτων σας! Ο ιδρυτής της Clearspring έζησε στην Ιαπωνία για 18 χρόνια και έγινε ειδικός όσον αφορά την ποιότητα του miso. H Clearspring διαθέτει αυτή τη στιγμή τα υψηλότερης ποιότητας αυθεντικά και παραδοσιακά Ιαπωνικά miso. Όλα τα παραδοσιακά Ιαπωνικά miso παρασκευάζονται από βιολογικά συστατικά (ολόκληρα φασόλια σόγιας και σπόροι δημητριακών) σε συνδυασμό με koji, θαλασσινό αλάτι και νερό. Ωριμάζουν φυσικά σε κέδρινα βαρέλια, για πολλούς μήνες και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, όπου τα ένζυμα από το κότζι, σταδιακά διασπούν τα δημητριακά και τα φασόλια σόγιας σε πιο εύπεπτα αμινοξέα, λιπαρά οξέα και απλά σάκχαρα. Το miso που δημιουργείται από αυτή τη διαδικασία έχει πλούσια γεύση και μια αφθονία πεπτικών ενζύμων, καθιστώντας το μια εξαιρετική τροφή για την ενίσχυση της πέψης και της υγείας.

Δείτε Περισσότερα Εδώ

Σχετικά με τον δημιουργό

Administrator