Φυσικά...Βιολογικά

Νιφάδες Μαγνησίου (1kg) – Better You

Γράφτηκε απο Administrator

Kάντε το μπάνιο σας να μοιάζει με σπα”

Η ανάγκη μας για μαγνήσιο ποτέ δεν ήταν τόσο μεγάλη. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η διατροφή (η αναλογία ασβεστίου προς μαγνήσιο στη σύγχρονη διατροφή είναι 20:1, ενώ θα έπρεπε να είναι 1:1 έως 2:1) και ο τρόπος ζωής μας, οδηγούμαστε σε πολύ χαμηλή πρόσληψη μαγνησίου. Το μαγνήσιο ενεργοποιεί περισσότερα από 300 ένζυμα στον οργανισμό και εμπλέκεται σε μια σειρά διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένης της σωστής αξιοποίησης του ασβεστίου, της ομαλής μυϊκής λειτουργίας, της αποκατάστασης μετά από την άσκηση, της προαγωγής της υγείας των οστών καθώς επίσης και της υγείας του δέρματος.

Οι Νιφάδες Μαγνησίου Zechstein Inside® της BetterYou είναι ιδανικές για την αναπλήρωση του μαγνησίου και προάγουν την ευεξία, την υγεία του δέρματος, την υγεία των μυών και τη μέγιστη ανακούφιση από κράμπες. Συμβάλουν επίσης στην ανακούφιση δερματικών παθήσεων, όπως η δερματίτιδα, η ψωρίαση και το έκζεμα.

Το μεγάλο όφελος, από τη χρήση των προϊόντων Διαδερμικού Μαγνησίου της Better You είναι ότι αναπληρώνουν την απώλεια μαγνησίου που παρατηρείται κατά την διάρκεια της άσκησης, αλλά και την ένδεια του, λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής και διατροφής, ενώ παράλληλα ανακουφίζουν τους ταλαιπωρημένους μύες και εξαλείφουν τις κράμπες. Το Μαγνήσιο ενθαρρύνει το σώμα να απορροφήσει το ασβέστιο που συσσωρεύεται εντός των μαλακών ιστών και των μυών, προκαλώντας τη σκλήρυνση τους και περιορίζοντας την ευκαμψία και τη λειτουργία τους.

Οι Νιφάδες Μαγνησίου περιέχουν 47% χλωριούχο μαγνήσιο που αποδίδεται απευθείας στον ιστό του δέρματος, εισέρχεται στα κύτταρα άμεσα και αντικαθιστά αποτελεσματικά το ποσοστό μαγνησίου που χάνεται μέσω της σύγχρονης διατροφής και του ‘περιορισμένου’ τρόπου ζωής. Το Zechstein Inside® Magnesium Chloride, βασικό συστατικό των νιφάδων της Better You, βοηθά στη ταχεία αναπλήρωση των επιπέδων μαγνησίου, χαλαρώνει όλο το σώμα και προσφέρει ένα ξεκούραστο ύπνο.

Η αποτελεσματικότητα της απορρόφησης του μαγνησίου εξαρτάται από την περιεκτικότητα-συγκέντρωση του μαγνησίου και την επιφάνεια του σώματος. Δημιουργώντας ένα αραιωμένο διάλυμα χλωριούχου μαγνησίου σημαίνει πως μεγαλύτερες περιοχές του σώματος μπορούν να εκτεθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, επιτρέποντας έτσι μια περισσότερο ήπια απορρόφηση αυτού του πολύτιμου μετάλλου. Οι Νιφάδες μαγνησίου είναι ιδανικές για 20 χαλαρωτικά λεπτά μπάνιου ή ποδόλουτρου που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας χαλαρώσουν, κάνοντας το μπάνιο σας να μοιάζει με σπα.

Οι Νιφάδες Μαγνησίου είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, κατάλληλο για κάθε ηλικία, αλλά και για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Πλεονεκτήματα των Νιφάδων Μαγνησίου:

– Αυξάνει τα επίπεδα μαγνησίου στο σώμα

– Βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγείας του δέρματος

– Ενθαρρύνει τη χαλάρωση

– Επιτρέπει στο σώμα να απορροφήσει το ασβέστιο

– Προωθεί την καλή υγεία των αρθρώσεων και των μυών 

Χρήση: Αρκούν 20 χαλαρωτικά λεπτά μπάνιου (διαλύετε 2 φλιτζάνια νιφάδες μαγνησίου – 250γρ. σε ζεστό νερό, σε γεμάτη μπανιέρα) ή ποδόλουτρου (διαλύετε 1 φλιτζάνι νιφάδες μαγνησίου – 125 γρ. σε ζεστό νερό, σε μια λεκάνη) για μέγιστα αποτελέσματα. Ακολουθείστε μια ανάλογη διαδικασία 2-3 φορές εβδομαδιαίως.

Δείτε Περισσότερα Εδώ

Σχετικά με τον δημιουργό

Administrator