Dr Plus - Diatrofi

Φυσικά...Βιολογικά

Σαλάτα με Σπαγγέτι από Βιολογικό Konjac, Τόνο & Θυμάρι

Γράφτηκε απο Administrator

Μερίδες: 2
Χρόνος εκτέλεσης: 10’ 

Υλικά:

1 πακέτο Σπαγγέτι από Βιολογικό Konjac
120 γρ. τόνος σε μικρά κομμάτια
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
10 ελιές ψιλοκομμένες
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο θυμάρι
1 κουταλιά της σούπας τσίλι σως
1 μικρό κολοκύθι κομμένο σε μικρούς κύβους
¼ φλιτζάνι (60ml) ξηρό λευκό κρασί
Αλάτι, μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:

Προετοιμάστε τα Σπαγγέτι από Βιολογικό Konjac σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.
Αλευρώστε τον τόνο στο αλεύρι και τινάξτε για να φύγει η περίσσεια αλευριού.
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Προσθέστε το σκόρδο, τις ελιές, το τσίλι και λίγο θυμάρι. Σοτάρετε μέχρι το σκόρδο να γίνει ανοιχτόχρωμο (περίπου 2 λεπτά).
Προσθέστε τον τόνο και τα κολοκυθάκια. Ανακατέψτε απαλά σε μέτρια φωτιά και πασπαλίστε αλάτι και μαύρο πιπέρι.
Περιχύστε το κρασί και αφήστε να εξατμιστεί.
Προσθέστε τα Spaghetti από βιολογικό Konjac στη σάλτσα τόνου να ζεσταθούν στο τηγάνι και σερβίρετε στο πιάτο σας.
Γαρνίρετε με το υπόλοιπο θυμάρι και απολαύστε το μυρωδάτο γεύμα σας! Σερβίρεται ζεστό!

Δείτε Περισσότερα Εδώ

Σχετικά με τον δημιουργό

Administrator