Dr Plus - Diatrofi

Φυσικά...Βιολογικά

Σπρέι Μαγνησίου ‘Original’ – Better You

Γράφτηκε απο Administrator

“Το μέταλλο της ηρεμίας”

Το Μαγνήσιο θεωρείται το μέταλλο της ηρεμίας και βοηθά στη ρύθμιση του σακχάρου, στο ρυθμό της καρδιάς, στη δυσκοιλιότητα, τις κράμπες και την πίεση του αίματος. Κι όμως καταναλώνουμε 75% λιγότερο από την απαιτούμενη ποσότητα Μαγνησίου! Η ανάγκη μας για μαγνήσιο δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλη. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η διατροφή (η αναλογία ασβεστίου προς μαγνήσιο είναι στη σύγχρονη διατροφή 20:1 ενώ θα έπρεπε να είναι 1:1 έως 2:1) και ο τρόπος ζωής μας, οδηγούμαστε σε πολύ χαμηλή πρόσληψη μαγνησίου.

Το μαγνήσιο ενεργοποιεί περισσότερα από 300 ένζυμα στον οργανισμό και εμπλέκεται σε μια σειρά διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένης της σωστής αξιοποίησης του ασβεστίου, της ομαλής μυϊκής λειτουργίας, της αποκατάστασης μετά από την άσκηση, της προαγωγής της υγείας των οστών καθώς επίσης και της υγείας του δέρματος. Ένα σώμα με τη σωστή ποσότητα μαγνησίου είναι πιο «εύπλαστο», αντιστέκεται στην κόπωση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και υφίσταται καλύτερη αποκατάσταση.

Αυτό το βασικό μέταλλο συμβάλλει στην προώθηση της συνολικής ευεξίας και χαλάρωσης. Εκτός από τις βελτιώσεις στην υγεία γενικότερα, το διαδερμικό συμπλήρωμα μαγνησίου συμβάλλει στη βελτίωση του ύπνου και την αύξηση των αθλητικών επιδόσεων (εγκεκριμένο από το παγκοσμίως γνωστό πρόγραμμα Informed Sports).

Το Magnesium Original σε Σπρέι της Better You είναι ο απόλυτα φυσικός τρόπος για την αναπλήρωση των επιπέδων μαγνησίου!

 • Είναι ένα 100% φυσικό προϊόν στην πιο διαλυτή μορφή επιτρέποντας στα μεταλλικά στοιχεία να φτάσουν στους ιστούς χωρίς απώλειες.
 • Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνει τα επίπεδα μαγνησίου στον οργανισμό ταχύτερα από τα παραδοσιακά δισκία και τις κάψουλες
 • 10 ψεκασμοί καλύπτουν το 50% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης σε μαγνήσιο (περιέχουν τουλάχιστον 200 mg (57% RDA) βέλτιστα απορροφήσιμου στοιχειακού μαγνησίου.
 • Το μαγνήσιο αρχίζει την απορρόφηση αμέσως όταν ψεκάζεται πάνω στο δέρμα.
 • Απορροφάται απευθείας από το δέρμα και μέσω των κυττάρων αναπληρώνει αποτελεσματικά τις απώλειες μαγνησίου εξαιτίας του σύγχρονου και εντατικού τρόπου ζωής.
 • Είναι φυσικό καταπραϋντικό βοηθώντας στη μείωση της έντασης και του πόνου στην περιοχή των μυών και των αρθρώσεων.
 • Ανακουφίζει από τους μυϊκούς πόνους και τις κράμπες.
 • Έχει ουσιαστικό ρόλο στην καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου στις περιοχές των αρθρώσεων.
 • Το μαγνήσιο που περιέχει είναι Zechstein Inside® φυσικό χλωριούχο μαγνήσιο που εξορύσσεται στη Βόρεια Ευρώπη από τα αρχέγονα κοιτάσματα ορυκτών της Zechstein Sea, συμπυκνώνεται και εξαγνίζεται πάνω από 250 εκατομμύρια έτη, σε βάθος ένα μίλι κάτω από το έδαφος. Άλλες πηγές χλωριούχου μαγνησίου που προέρχονται από ανοικτές θάλασσες περιέχουν, δυστυχώς, αυξανόμενη ποσότητα ανθρωπογενών ρύπων.
 • Το μαγνήσιο που χρησιμοποιείται στο Magnesium Oil Original Spray της Better You είναι υπό τη μορφή «εξαϋδρικού χλωριούχου μαγνησίου», η οποία είναι εξαιρετικά απορροφήσιμη από το δέρμα και αποτελεί τη πιο διαλυτή μορφή όλων των ενώσεων μαγνησίου.
 • Είναι εξ ολοκλήρου ιονισμένο, επιτρέποντας τη βέλτιστη απορρόφηση του μέσω του δέρματος. Όπως έδειξαν οι μελέτες στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου του Cardiff, η απορρόφηση του είναι σταθερή και στη πραγματικότητα αυξάνεται με τη πάροδο του χρόνου. Το ποσό του μαγνησίου που μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί από τους ιστούς υπολογίζεται με βάση το πόσο διαλυτή είναι η ένωση του μαγνησίου καθώς και τη ποσότητα ιοντικού μαγνησίου που απελευθερώνεται. Τo Magnesium Oil Original Spray της Better You εμπεριέχει εξ ολοκλήρου ιονισμένο μαγνήσιο.
 • Μπορεί να ψεκαστεί οπουδήποτε στο σώμα, σε υγρό ή ξηρό δέρμα.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί δια του στόματος για να ενισχύσει την καλή υγεία των δοντιών και των ούλων (2-3 ψεκασμοί στο στόμα μετά το πλύσιμο των δοντιών).
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες και όλες τις ομάδες ατόμων (παιδιά, εγκύους, διαβητικούς, κοιλιοκακικούς, χορτοφάγους).

Μπορείτε να το βρείτε εδώ:

Σχετικά με τον δημιουργό

Administrator