Dr Plus - Diatrofi

Ασφάλεια τροφίμων

Τι είναι το ISO 1400

Σκοπός του ISO 14000
Είναι ο εντοπισμός μέσω της ανάλυσης της λειτουργίας των εγκαταστάσεων του χώρου των περιβαλλοντικών επιπτώσεων που δημιουργούνται και να προβλεφθεί η λήψη μέτρων παρακολούθησης και μείωσης τους.

Οφέλη εφαρμογής ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 14000

  • Η Εξοικονόμηση πόρων
  • Μείωση του λειτουργικού κόστους
  • Μεγαλύτερη ασφάλεια λειτουργίας
  • Βελτίωση εικόνας οργανισμού
  • Η δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος

Χαρακτηριστικά του ISO 14000

  • Είναι εργαλείο για την τήρηση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας
  • Υποχρεωτικό στο νέο κανονισμό Κρατικών προμηθειών
  • Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους εταιριών, νοσοκομείων, επιχειρήσεων και οργανισμών ανεξάρτητα από το μέγεθος και την δραστηριότητα τους.
  • Είναι σημαντικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις, προς αντιμετώπιση περιβαλλοντικών ζητημάτων καθώς και να αποδείξουν την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση τους.

Τρόποι βελτίωσης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων

  • Μείωση κατανάλωσης ενέργειας
  • Διαχωρισμός αποβλήτων και ανακύκλωση τους
  • Ανάκτηση και επαναχρησιμοποίηση υλικών
  • Μείωση σπατάλης ενεργειακών πόρων και υλικών και εξοικονόμηση νερού
  • Εκπαίδευση του προσωπικού σε ορθές πρακτικές διαχείρισης και σχέδια έκτακτων αναγκών (διαρροές, ατυχήματα, πυρκαγιά κα)

Σχετικά με τον δημιουργό

Βασιλειος E. Κατσίλας, Διατροφολόγος-Διαιτολόγος,BSc

Email: Basileioskats@hotmail.com
Ο Βασίλειος Κατσίλας γεννήθηκε στην Λέσβο το 1993.

Είναι διατροφολόγος-διαιτολόγος απόφοιτος του Αλεξάνδρειου τεχνολογικού εκπαιδευτικού ιδρύματος της Θεσσαλονίκης, με πλήθος πιστοποιήσεων από ενημερώσεις επιστημονικών μελετών, για την βέλτιστη αντιμετώπιση των στόχων που θέτονται στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής.

Είναι ενεργός αθλητής της πολεμικής τέχνης του Jiu Jitsu κάνοντας πρωταθλητισμό, με πολλές διακρίσεις σε πανελλαδικό όσο και σε διεθνή επίπεδο.

Την περίοδο 2014-2015 υπήρξε μέλος του ερευνητικού προγράμματος ΕΣΠΑ συμμαχία για την υγεία- διατροφή συνεργαζόμενος άριστα με διεπιστημονικές ομάδες.

Υπήρξε επαγγελματίας ναυαγοσώστης θαλάσσης με καταγεγραμμένες επεμβάσεις διάσωσης, καθώς και εθελοντής ναυαγοσώστης στην περιοχή του Μολύβου Λέσβου για την διαχείριση του μεταναστευτικού, όπου και παρέλαβε έπαινο για τις επεμβάσεις του με την Ένωση Ναυαγοσωστικών Σχολών Ελλάδος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου ναυτιλίας Αιγαίου.

Η πτυχιακή του εργασία είχε ως θέμα τα συμπληρώματα διατροφής και πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο πρότυπο κλινικό διατροφολογικό-διαιτολογικό γραφείο της κυρίας Λιτσαρδοπούλου Αλεξάνδρας.

Είναι συνεργάτης στο διαιτολογικό γραφείο του Κυρίου Ευάγγελου Ζουμπανέα ως Διατροφολόγος-Διαιτολόγος

Συνεργάζεται ως Executive Director με το Diatrofi.gr

Είναι εξειδικευμένος θεραπευτής των Διατροφικών Διαταραχών και της Παχυσαρκίας (Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity) και αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ).

Είναι ενεργός μεταπτυχιακός φοιτητής του European University Cyprus στο τομέα της δημόσιας υγείας.

Additional Info
• Περιοχή: Αττική
• Κινητό:6980874162
• Email: Basileioskats@hotmail.com