Τρόφιμα

Μπισκότα Πολυδημητριακών

Η καθημερινότητα απαιτεί να ανταποκρινόμαστε στους γρήγορους ρυθμούς της και εμείς τρέχουμε να προφτάσουμε με κάθε δυνατό τρόπο τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της.
Δεν φτάνει όμως η φυσική μας παρουσία σε οποιαδήποτε χώρο που πρέπει να παρευρεθούμε, χρειάζεται και η πνευματική διαύγεια που πρέπει να μας διέπει ώστε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας…..
Για αυτό το λόγο έχουμε και την ανάγκη για ένα γρήγορο, εύκολο και θρεπτικό πρωινό που θα μας καλύπτει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε για να έχουμε την απαραίτητη ενέργεια, δίχως όμως να μας σπαταλά πολύτιμο χρόνο.

Η ιδανική λύση για ένα τέτοιο γρήγορο και θρεπτικό πρωινό είναι τα μπισκότα πολυδημητριακών, που έχουν σχεδιαστεί για να μας προσφέρουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά όπως 4 διαφορετικά είδη δημητριακών ολικής άλεσης (σιτάρι, βρώμη, σίκαλη, κριθάρι) καθώς και 7 βιταμίνες. Συνδυάζοντας με ένα ποτήρι γάλα και ένα φρούτο, το πλήρες πρωινό είναι έτοιμο!

Παρέχοντας στον οργανισμό μας τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται σε συνδυασμό με την μηδαμινή προετοιμασία του πρωινού γεύματος δημιουργούμε τις τέλειες συνθήκες για την ανταπόκριση μας σε οποιαδήποτε δραστηριότητα κι αν κληθούμε να φέρουμε εις πέρας.

Σχετικά με τον δημιουργό

Βασιλειος E. Κατσίλας, Διατροφολόγος-Διαιτολόγος,BSc

Email: Basileioskats@hotmail.com
Ο Βασίλειος Κατσίλας γεννήθηκε στην Λέσβο το 1993.

Είναι διατροφολόγος-διαιτολόγος απόφοιτος του Αλεξάνδρειου τεχνολογικού εκπαιδευτικού ιδρύματος της Θεσσαλονίκης, με πλήθος πιστοποιήσεων από ενημερώσεις επιστημονικών μελετών, για την βέλτιστη αντιμετώπιση των στόχων που θέτονται στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής.

Είναι ενεργός αθλητής της πολεμικής τέχνης του Jiu Jitsu κάνοντας πρωταθλητισμό, με πολλές διακρίσεις σε πανελλαδικό όσο και σε διεθνή επίπεδο.

Την περίοδο 2014-2015 υπήρξε μέλος του ερευνητικού προγράμματος ΕΣΠΑ συμμαχία για την υγεία- διατροφή συνεργαζόμενος άριστα με διεπιστημονικές ομάδες.

Υπήρξε επαγγελματίας ναυαγοσώστης θαλάσσης με καταγεγραμμένες επεμβάσεις διάσωσης, καθώς και εθελοντής ναυαγοσώστης στην περιοχή του Μολύβου Λέσβου για την διαχείριση του μεταναστευτικού, όπου και παρέλαβε έπαινο για τις επεμβάσεις του με την Ένωση Ναυαγοσωστικών Σχολών Ελλάδος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου ναυτιλίας Αιγαίου.

Η πτυχιακή του εργασία είχε ως θέμα τα συμπληρώματα διατροφής και πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο πρότυπο κλινικό διατροφολογικό-διαιτολογικό γραφείο της κυρίας Λιτσαρδοπούλου Αλεξάνδρας.

Είναι συνεργάτης στο διαιτολογικό γραφείο του Κυρίου Ευάγγελου Ζουμπανέα ως Διατροφολόγος-Διαιτολόγος

Συνεργάζεται ως Executive Director με το Diatrofi.gr

Είναι εξειδικευμένος θεραπευτής των Διατροφικών Διαταραχών και της Παχυσαρκίας (Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity) και αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ).

Είναι ενεργός μεταπτυχιακός φοιτητής του European University Cyprus στο τομέα της δημόσιας υγείας.

Additional Info
• Περιοχή: Αττική
• Κινητό:6980874162
• Email: Basileioskats@hotmail.com