Συνταγές Τρόφιμα

´Ένα ψωμάκι “ γεύμα”

Ένας από τους σημαντικότερους φορείς βιταμινών του συμπλέγματος Β, μπορεί να φτιαχτεί με τα χεράκια σας με πολύ απλό τρόπο, δίδοντας την θρέψη που απαιτεί το σώμα αλλά και την γεύση που αρμόζει στους γευστικούς μας κάλυκες.

Υλικά :

  • 150 γρ αλεύρι αμυγδάλου
  • 4 μέτρια σε μέγεθος αυγά
  • 3 κουτ.γλ. baking powder
  • ½ ματσακι ψιλοκομμένο άνηθο
  • 50 γρ κατσικίσια φέτα τριμμένη με το χέρι
  • 8 λιαστές τομάτες σε ελαιόλαδο ψιλοκομμένες
  • 1 κουτ.γλ. ρίγανη
  • 1 κουτ.γλ. θυμάρι
  • 3 κουτ.γλ. βούτυρο ghee
  • Πιπέρι , αλάτι
  • 1/3 κουτ. γλ.σκόρδο σε σκόνη

 Εκτέλεση : 

  1. Ανακατεύω όλα τα υλικά σε ένα μπόλ και τοποθετώ το μίγμα σε μια στενόμακρη φόρμα 24 εκατοστών, στην οποία εχω στρώσει λαδόχαρτο.
  2. Ψήνω αφού έχω προθερμάνει τον φούρνο μου στους 200 βαθμούς με αέρα για 20-25 λεπτά.

Καλή σας Απόλαυση 

Σχετικά με τον δημιουργό

Χριστίνα Φώτη Food Blogger