Dr Plus - Diatrofi

Φυσικά...Βιολογικά

MSM Crystals Φυτικής Προέλευσης από τη Raw Living

Το MSM (μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο) είναι μια φυσική οργανική ένωση του θείου, ένα θειούχο αμινοξύ, που βρίσκεται σχεδόν σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς και σε όλους τους ανθρώπους. Αυτή η ένωση είναι η τρίτη μεγαλύτερη θρεπτική ουσία που βρίσκεται στο ανθρώπινο σώμα. Το MSM είναι εξαιρετικής σημασίας για πάρα πολλές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού.

Το θείο υπάρχει σε κάθε κύτταρο του σώματος. Παίζει καθοριστικό ρόλο στον μεταβολισμό του ήπατος, τη λειτουργία των αρθρώσεων και τη δημιουργία κερατίνης στο δέρμα και τα μαλλιά μας. Το ΜSM είναι πολύ σημαντικό για τα αμυντικά συστήματα μεταβολισμού και αποτοξίνωσης  που μας προστατεύουν από τη διαδικασία γήρανσης του εγκεφάλου.

Το MSM έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

  • Ενδυναμώνει το συνδετικό ιστό, συμβάλλει αποτελεσματικά στην ανάπλαση των ιστών και χρησιμοποιείται για υγιή οστά και χόνδρους.
  • Χαρίζει λαμπερά μαλλιά και δυνατά νύχια, καθώς συμβάλλει στην παραγωγή ελαστίνης, κολλαγόνου και κερατίνης μιας ουσίας που είναι απαραίτητη για την υγεία των μαλλιών και των νυχιών.
  • Δρα βοηθητικά σε περιπτώσεις οστεοαρθρίτιδας, ρευματοειδούς αρθρίτιδας, αλλεργιών και άσθματος.
  • Βοηθά στην αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών, χαλαρώνοντας τους μύες, στην αντιμετώπιση της τενοντίτιδας και το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα.
  • Ενισχύει τη βλεννογόνο του πεπτικού σωλήνα και του ουροποιητικού συστήματος.
  • Βελτιώνει την πεπτική υγεία και βοηθά σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας.
  • Παρέχει φυσική αντιπαρασιτική δράση.
  • Σε συνεργία με την βιταμίνη C συμβάλλει στην δημιουργία νέων, υγιών κυττάρων (παραγωγή κολλαγόνου).
  • Βοηθά τον οργανισμό να προσαρμοστεί και να αντιμετωπίσει στρεσογόνες καταστάσεις.

Το MSM υπάρχει από τη φύση σε διάφορα τρόφιμα, όπως τα φρούτα, τα γαλακτοκομικά, τα λαχανικά (μπρόκολο, κουνουπίδι, λάχανο), το κρέας και τα θαλασσινά, ωστόσο καταστρέφεται εύκολα κατά την επεξεργασία των τροφίμων, όπως επίσης κατά το βράσιμο ή το μαγείρεμα.

Στην καθαρή του μορφή, είναι ένα λευκό, άοσμο, υδατοδιαλυτό κρυσταλλικό στερεό. Υπάρχουν δύο μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του MSM, η κρυστάλλωση και η απόσταξη. Η κρυστάλλωση είναι οικονομικότερη μέθοδος και περικλείει κινδύνους.

Το MSM της Raw Living είναι αποκλειστικά φυτικής προέλευσης και υψηλής βιοδιαθεσιμότητας. Προέρχεται από Καναδικά φυτά, κυρίως λιναρόσπορο και όχι από πηγές πετρελαίου. Το MSM της Raw Living καθαρίζεται με τη μέθοδο απόσταξης δίνοντας 100% καθαρό και αγνό προϊόν, χωρίς πρόσθετα, συνδετικά υλικά ή παράγοντες ροής που περιέχονται σε άλλα MSM που κυκλοφορούν στην αγορά.

Το τελικό προϊόν αποστάζεται έτσι ώστε να αποκτήσει ανώτερο επίπεδο καθαρότητας, μέθοδος που μοιάζει με τη διύλιση του νερού για την αφαίρεση προσμείξεων. Μόνο δύο κατασκευαστές ΜSM στον κόσμο χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο! Η Raw Living μας εγγυάται με αυτοπεποίθηση ότι το MSN της, είναι το πιο αγνό της αγοράς!

Δείτε Περισσότερα Εδώ

Σχετικά με τον δημιουργό

Διατροφή | Υγεία & Ευεξία