Snacks Γλυκά Έξυπνα Γεύματα Πρωινό

Δαμάσκηνα με επικάλυψη σοκολάτας και ξηρούς καρπούς

Θα χρειαστείτε:

1. 60 γρ λάδι καρύδας
2. 60 γρ κακαο
3. 200 γρ δαμάσκηνα
4. 5 κ.σ στέβια
3 χούφτες ξηρούς καρπούς

Εκτέλεση:

Λιώστε το λάδι καρύδας και προσθέστε το κακάο και τη στέβια.
Αλέστε στο multi τους ξηρούς καρπούς.
Βουτήξτε το δαμάσκηνο στο μείγμα και πασπαλίστε με τους ξηρούς καρπούς. Προσπαθήστε να το κάνετε γρήγορα γιατί η σοκολάτα πρέπει να μείνει ζεστή
ώστε να κολλήσουν οι ξηροί καρποί.
Τοποθετείστε τα για 10 λεπτά στο ψυγείο..
Τα σοκολατένια δαμάσκηνα είναι έτοιμα προς κατανάλωση!!

Κάνεις δε μπορεί να φάει μόνο 2 (1 μερίδα)

Σχετικά με τον δημιουργό

Μαργαρίτα Πρέκα Διαιτολόγος-Διατροφολόγος