Dr Plus - Diatrofi

Έξυπνα Γεύματα Πρωινό

Πρωινό Θρέψης, απόλαυσης και ευκολίας

Για το Πρωινό αυτό θα χρειαστείτε :

  • Κεφίρ, ως το ζωικό μέρος της 3άδας
  • ΠΤΙ-ΜΠΕΡ με βρώμη, ως το αμυλούχο μέρος της 3άδας
  • Φρούτο, ως το φρέσκο μέρος της 3άδας

Διατροφικά Tips :

Τα οφέλη της Βρώμης

Η βρώμη έχει υψηλή περιεκτικότητα σε διαλυτές φυτικές ίνες που βοηθούν στη σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και επιβραδύνουν την πέψη παρατείνοντας την απορρόφηση των υδατανθράκων. Η υψηλή πρόσληψη φυτικών ινών μπορεί επίσης να συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης του αίματος, στην καλή λειτουργία της πέψης και την καλή λειτουργία του εντέρου.

Τη βρώμη μπορείτε να την εντάξετε στο πρωινό σας με τα μοναδικά μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ με Βρώμη. Τα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ αποτελούν μία υγιεινή πρόταση για να ξεκινήσετε τη μέρα σας, καθώς είναι πηγή φυτικών ινών, με μόνο 32 θερμίδες το μπισκότο. Έτσι θα έχετε ένα δυνατό αποτέλεσμα εύκολα και γρήγορα, τόσο σε γεύση όσο και σε διατροφική αξία! Για περισσότερη απόλαυση μπορείτε να επιλέξετε ΠΤΙ-ΜΠΕΡ με βρώμη είτε με γεύση λεμόνι είτε με γεύση μέλι.

Τα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ με Βρώμη είναι ένας υγιεινός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας!

 Κεφίρ 

To Κεφίρ (ένα ποτήρι) περιέχει περισσότερα από 500 δισεκατομμύρια βακτήρια (που με τη σωστή ζύμωση μπορεί να φράσουν το τρισεκατομμύριο) και περισσότερα από 40 είδη ωφέλιμων και άκρως χρήσιμων για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Είναι μια πλούσια πηγή βιταμινών, μετάλλων και αμινοξέων με υψηλή περιεκτικότατα θειαμίνης , B12, ασβέστιο, φιλικού οξέος και βιταμίνης Κ2.

Μία ακολουθία μελετών αποδεικνύουν ότι τα οργανοληπτικά συστατικά του κεφίρ είναι ικανά να ενισχύσουν την υγεία μας:

  • Διευκολύνει την πέψη και ανακουφίζει από πεπτικά προβλήματα όπως φούσκωμα, δυσπεψία.
  • Έχει τονωτική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα.
  • Έχει αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες .

Σχετικά με τον δημιουργό

Βασιλειος E. Κατσίλας, Διατροφολόγος-Διαιτολόγος,BSc

Email: Basileioskats@hotmail.com
Ο Βασίλειος Κατσίλας γεννήθηκε στην Λέσβο το 1993.

Είναι διατροφολόγος-διαιτολόγος απόφοιτος του Αλεξάνδρειου τεχνολογικού εκπαιδευτικού ιδρύματος της Θεσσαλονίκης, με πλήθος πιστοποιήσεων από ενημερώσεις επιστημονικών μελετών, για την βέλτιστη αντιμετώπιση των στόχων που θέτονται στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής.

Είναι ενεργός αθλητής της πολεμικής τέχνης του Jiu Jitsu κάνοντας πρωταθλητισμό, με πολλές διακρίσεις σε πανελλαδικό όσο και σε διεθνή επίπεδο.

Την περίοδο 2014-2015 υπήρξε μέλος του ερευνητικού προγράμματος ΕΣΠΑ συμμαχία για την υγεία- διατροφή συνεργαζόμενος άριστα με διεπιστημονικές ομάδες.

Υπήρξε επαγγελματίας ναυαγοσώστης θαλάσσης με καταγεγραμμένες επεμβάσεις διάσωσης, καθώς και εθελοντής ναυαγοσώστης στην περιοχή του Μολύβου Λέσβου για την διαχείριση του μεταναστευτικού, όπου και παρέλαβε έπαινο για τις επεμβάσεις του με την Ένωση Ναυαγοσωστικών Σχολών Ελλάδος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου ναυτιλίας Αιγαίου.

Η πτυχιακή του εργασία είχε ως θέμα τα συμπληρώματα διατροφής και πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο πρότυπο κλινικό διατροφολογικό-διαιτολογικό γραφείο της κυρίας Λιτσαρδοπούλου Αλεξάνδρας.

Είναι συνεργάτης στο διαιτολογικό γραφείο του Κυρίου Ευάγγελου Ζουμπανέα ως Διατροφολόγος-Διαιτολόγος

Συνεργάζεται ως Executive Director με το Diatrofi.gr

Είναι εξειδικευμένος θεραπευτής των Διατροφικών Διαταραχών και της Παχυσαρκίας (Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity) και αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ).

Είναι ενεργός μεταπτυχιακός φοιτητής του European University Cyprus στο τομέα της δημόσιας υγείας.

Additional Info
• Περιοχή: Αττική
• Κινητό:6980874162
• Email: Basileioskats@hotmail.com