Ρύζι / Ζυμαρικά Φυσικά...Βιολογικά

Σπαγγέτι από Βιολογικό Konjac, τα ζυμαρικά μηδενικών θερμίδων από την Ιαπωνία ήρθαν και έκαναν την ευχή μας πραγματικότητα!

Τι θα λέγατε στην ιδέα για ζυμαρικά χωρίς θερμίδες; Κι όμως, αυτό το προϊόν υπάρχει! Πρόκειται για τα ζυμαρικά Konjac ή shirataki που στα Ιαπωνικά σημαίνει “λευκός καταρράκτης”. Τα shirataki είναι φτιαγμένα από konjac, ένα είδος βολβού σαν πατάτα και αποτελούν μια πλήρη τροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Λόγω της γλυκομαννάνης που περιέχει η συγκεκριμένη ρίζα, χρησιμοποιείται ως φάρμακο εδώ και αιώνες από την παραδοσιακή κινέζικη ιατρική, καθώς δρα αποτελεσματικά ενάντια στην παχυσαρκία, τη χοληστερόλη, την αρτηριακή πίεση και τα πεπτικά προβλήματα. Η ρίζα konjac δεν έχει θερμίδες, υδατάνθρακες λιπαρά, ενώ έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη που δημιουργεί το αίσθημα του κορεσμού για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το βιολογικό γεύμα τύπου σπαγγέτι δεν περιέχει γλουτένη, σιτάρι, υδατάνθρακες, ζάχαρη και λιπαρά. Είναι κατάλληλο για διαβητικούς, χορτοφάγους και vegans, ενώ μπορεί να αποτελέσει ένα ιδανικό υποκατάστατο της συνηθισμένης μακαρονάδας περιέχοντας μόνο 9 θερμίδες ανά μερίδα (100γρ). Δεν χρειάζεται βράσιμο, ενώ μπορείτε να το συνοδεύσετε όπως τα ζυμαρικά με σάλτσα, τυρί, ή όπως προτιμάτε. Μπορείτε επίσης να μαγειρέψετε το ζυμαρικό konjac με άλλα λαχανικά, κρέας ή θαλασσινά, να το προσθέσετε σε τηγανητά και ψητά, σε σούπες, σε σαλάτες ή ό,τι άλλο προτιμάτε.

Τα Σπαγγέτι από Konjac είναι μια υγιής εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά σπαγγέτι που προσφέρουν θρεπτικά συστατικά χωρίς λιπαρά και χωρίς καθόλου ενοχές! Δοκιμάστε τα!

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

http://biosophy.gr/index.php?route=product/product&path=20_126&product_id=1512

Σχετικά με τον δημιουργό

Δάφνη Δρεμέτσικα Health Marketing Manager

Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το εκπαιδευτήριο Ελληνογερμανική Αγωγή, ενώ σπούδασε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έκανε Μεταπτυχιακό στις Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία, στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.
Παρακολουθεί συχνά εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια σχετικά με το Διαδικτυακό Μάρκετινγκ, την Επιχειρηματικότητα, τη Διατροφή και άλλα θέματα της επικαιρότητας. Διατηρεί κατά καιρούς διάφορα ιστολόγια, τόσο για επαγγελματικούς, όσο και για ψυχαγωγικούς λόγους.
Κατά καιρούς, ασχολήθηκε με την διοργάνωση εκδηλώσεων, την ανάπτυξη e-shop και τη διαχείριση εταιρικών ιστοσελίδων. Αυτή την περίοδο, ενασχολείται επαγγελματικά με το Digital Marketing και την εταιρική προώθηση στα Social Media. Συνεργάζεται με το επιστημονικό site www.diatrofi.gr.