Dr Plus - Diatrofi

Λαχανικά Τρόφιμα

Σειρά σαλατών «Τόπος», η πιο γευστική και θρεπτική σειρά σαλατών χωρίς συντηρητικά

Γράφτηκε απο Administrator

Η σειρά σαλατών «Τόπος» προσφέρεται  για τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του είδους και σαν στόχο έχει να ικανοποιήσει καταναλωτές που είτε έχουν επιλέξει να είναι vegetarian είτε εκείνους που καταναλώνουν μια μικτή διατροφή. Αυτό επιτυγχάνεται έχοντας σαν βάση την πιστοποιημένη βιολογική σόγια και τα ολόφρεσκα λαχανικά που χαρακτηρίζονται από λιγότερα λιπαρά και από παντελή έλλειψη οποιασδήποτε Α’ ύλης ζωικής προελεύσεως, κάνοντας τις επίσης μια τέλεια επιλογή για όσους νηστεύουν.

Βασικές λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουμε για τις σαλάτες «Τόπος»:

7 λόγοι να τις βάλεις στην ζωή σου..

 1) Γιατί ΝΑΓΥΟΝΕΖΖΑ;  Είναι ορθογραφικό λάθος; ΟΧΙ, επειδή μαγιονέζα είναι μόνο αυτή με το αυγό. Αν θέλουμε να διαλέξουμε μια αντίστοιχη λέξη πρέπει αυτή να διαφέρει σε 3 γράμματα βάσει νόμου. Έτσι επιλέξαμε την ΝΑΓΥΟΝΕΖΖΑ που ηχητικά είναι πιο κοντά στην μαγιονέζα.

2) ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ: Δεν έχει αυγό με αποτέλεσμα να έχει πιο ανάλαφρη γεύση (απουσιάζει το αίσθημα της αβγουλήλας- ας μου επιτραπεί η έκφραση).

3) Λιγότερα λιπαρά από την συμβατική και πολύ λιγότερα κορεσμένα!!!

Η συμβατική μαγιονέζα έχει 710 θερμίδες / 100g και κορεσμένα 12g.

Ενώ η ΝΑΓΥΟΝΕΖΑ ΤΟΠΟΣ  έχει 506 θερμίδες/100g και μόνο 0,3g κορεσμένα.

4) Oι υπόλοιπες σαλάτες μας έχουν ακόμη πιο λίγες θερμίδες:

Α) ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ: 186 ΘΕΡΜΙΔΕΣ / 100g.

Β) ΑΓΓΟΥΡΟ-ΝΑΓΥΟΝΕΖΖΑ: 317 ΘΕΡΜΙΔΕΣ / 100g.

Γ) ΡΩΣΙΚΗ :324 ΘΕΡΜΙΔΕΣ / 100g.

Δ) ΡΟΖ ΝΑΓΥΟΝΕΖΖΑ: 471 ΘΕΡΜΙΔΕΣ / 100g.

5) Έχουν σαφώς πιο υγιεινά και φρέσκα λαχανικά όπως: Φρέσκια πατάτα, φρέσκο καρότο, φρέσκο κρεμμυδάκι, μαϊντανός και σέλινο. Κατεψυγμένο αρακά και πιπεριά Φλωρίνης.

6) Στην δικιά μας παραγωγική φάση, δεν προσθέτουμε συντηρητικά. Συντηρητικό έχουν μόνο η μουστάρδα που υπάρχει μέσα και το αγγουράκι τουρσί. Γι’ αυτό δεν μπορούμε να γράψουμε «χωρίς συντηρητικά».

7) Απόδειξη ότι επιμένουμε υγιεινά είναι ότι προκειμένου η σαλάτα μας να έχει ένα χαμηλό PH- απαραίτητο στοιχείο μεταξύ άλλων για να μη χαλάσει εκτός ψυγείου- χρησιμοποιούμε σαν ρυθμιστές οξύτητας του προϊόντος, κλασσικό ξύδι και ολόφρεσκο λεμόνι, που το στύβουμε εκείνη τη στιγμή.

Σχετικά με τον δημιουργό

Administrator