Αξίζει η παράκαμψη

Τεύχος 63. Και ούζο και μπάρα…

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες ως προορισμός για αυθεντικούς θαλασσινούς μεζέδες και φρέσκο ψάρι στα βόρεια προάστια της Αθήνας, είναι το Ούζομπαρ. Πολύ κοντά στα σύνορα Αμαρουσίου και συγκεκριμένα θα το βρείτε στην διασταύρωση των οδών Κηφισίας και Αγίου Κωνσταντίνου 50 στο Μαρούσι και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα το συμπεριλάβετε στα αγαπημένα σας στέκια για θαλασσινά και φρέσκο ψάρι.

Ιδανικός για επαγγελματικές συναντήσεις αλλά και ιδιωτικές στιγμές χαλάρωσης, ο λιτός εσωτερικός χώρος με την ανοιχτή κουζίνα αφήνει τις αισθήσεις ανεπηρέαστες να επικεντρωθούν στην γευστική απόλαυση.

Την επιμέλεια του μενού υπογράφει η διάσημη σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη και απογειώνει σε γεύση αλλά και νέες καθημερινές δημιουργίες ο σεφ Άγγελος Πάντος.

ouzobar2

Αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές είναι οι θαλασσινοί μεζέδες, όπως Χιώτικο χταπόδι με πετιμέζι και πουρέ φινόκιο, σουπιές σιγομαγειρεμένες στο μελάνι τους πάνω σε φρέσκιες κυδωνάτες πατάτες, γαριδάκι τράτας και το ταρτάρ από φρέσκο ψάρι έκπληξη.

Καθημερινά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ψάρια και όστρακα που έρχονται από την τράτα τους.

ouzobar4

Επίσης αξίζει τον κόπο να συμβουλευτείς τους ειδικούς για το είδος του κρασιού που θα συνοδέψει τα φαγητά που επέλεξες καθότι διαθέτουν μια πολύ ενδιαφέρουσα Ελληνική κάβα.

Info: Ούζομπαρ, Αγίου Κωνσταντίνου 50 Μαρούσι, Τηλ. Επικοινωνίας : 216 – 7000761

Και η σελίδα τους στο Facebook https://www.facebook.com/ouzompar/?fref=ts

ouzobar3