Μπρόκολο: Θρεπτική αξία και 10 τρόποι για να το καταναλώσετε
Το μπρόκολο ανήκει στην οικογένεια των σταυρανθών λαχανικών όπως το λάχανο, το κουνουπίδι, τα λαχανάκια Βρυξελλών, η λαχανίδα και τα γογγύλια και είναι εξέλιξη του άγριου λάχανου μετά από επαναλαμβανόμενες καλλιέργειες. Φυτρώνει γρήγορα φτάνοντας τα 50-90 εκατοστά και έχει στις άκρες του πολλές, πυκνές ταξιανθίες. Τα χρώματά του διαφοροποιούνται σχετικά με το είδος όπου μπορεί […]
Μπρόκολο: Θρεπτική αξία και 10 τρόποι για να το καταναλώσετε Read More »