Σχετικά με το Diatrofi & την επισκεψιμότητα μας


Η επιστημονική ομάδα Διατροφή

Η εταιρεία Διατροφή ιδρύθηκε το 1989. Από την 1η Ιανουαρίου 2017 Γενικός Διευθυντής είναι ο ιδρυτή της ομάδας διαιτολόγος διατροφολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας. Αποτελεί την παλαιότερη και μεγαλύτερη ομάδα επαγγελματιών διαιτολόγων στην Ελλάδα με πάνω από 120 συνεργαζόμενους διαιτολόγους και με περισσότερα από 80 αυτοτελή συνεργαζόμενα διαιτολογικά γραφεία με 6.500 επισκέπτες την εβδομάδα. Πρόκειται για μια οργανωμένη ομάδα διαιτολόγων με σκοπό την επιστημονική ενημέρωση και την ανάπτυξη ενός δικτύου επιστημόνων της διατροφής.

Το site diatrofi.gr λειτουργεί υπό την συνεργασία του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών www.keadd.gr (ΚΕΑΔΔ) με τη συμβολή 400 και πλέον επαγγελματιών υγείας (διαιτολόγων, ιατρών, ψυχολόγων, γυμναστών) που ανήκουν στην οικογένεια του ΚΕΑΔΔ ως απόφοιτοι της εκπαίδευσης Master Practitioner on Eating Disorders που παρέχεται με την αιγίδα του British Psychology Society (BPS).


 Σκοπός της εταιρείας είναι:

 • H ίδρυση και λειτουργία Διαιτολογικών Γραφείων σε όλη την Ελλάδα με κοινό θεραπευτικό πνεύμα την έμφαση στον άνθρωπο με σκοπό την επίτευξη της βέλτιστης υγείας μέσω της διαχρονικής αξίας της διατροφής
 • H διοργάνωση επιστημονικών ενημερωτικών και εκπαιδευτικών ημερίδων για διαιτολόγους και άλλους επιστήμονες υγείας
 • H έκδοση έντυπων περιοδικών εκδόσεων
 • H ανάπτυξη δικτυακής θέσης για την ενημέρωση των πολιτών και επαγγελματιών υγείας για θέματα διατροφής & υγείας
 • H συμμετοχή της σε ερευνητικά προγράμματα
 • H συνεργασία με Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την ενημέρωση και προαγωγή της σωστής διατροφής
 • H συγγραφή βιβλίων για θέματα διατροφής
 • H έκδοση περιοδικού τύπου
 • H συνεργασία με εταιρείες τροφίμων για την προβολή συμβουλευτικών οδηγιών διατροφής μέσα από αυτές

Το  ενημερωτικό portal υγείας  www.diatrofi.gr

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία  το ενημερωτικό portal υγείας diatrofi.gr έως τις 4 Ιουλίου 2017 είχε ήδη εξασφαλίσει περισσότερους από 140.000 unique users κάθε μήνα με μέσο  όρο διάρκειας παραμονής 1,30’’ ανά επισκέπτη και ποσοστό εγκατάλειψης  μόλις 1,85% που αποτελεί μοναδικό επίτευγμα για χρονικά κάθε άλλου αντίστοιχου portal που αφορά θέματα διατροφής και υγείας.

Εβδομαδιαίο Newsletter

Μέσω του portal αποστέλλεται προς τους πελάτες των συνεργατών της επιστημονικής ομάδας Διατροφή το εβδομαδιαίο newsletter  σε περισσότερους από 16.000 αποδέκτες ενημερώνοντας  για τα πιο σημαντικά τελευταία άρθρα


Εκπαιδευτικά Προγράμματα Health & Wellness

Η ομάδα επαγγελματιών της επιστημονικής ομάδας ΔΙΑΤΡΟΦΗ σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών – ΚΕΑΔΔ παρέχει επαγγελματικά προγράμματα Health & Wellness

Η ομάδα εκπαιδευτών του τμήματος Health & Wellness διαθέτει συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και είναι διαθέσιμη να διεκπεραιώσει κάθε εκπαιδευτική ή συμβουλευτική ανάγκη κάθε εταιρείας παρέχοντας εκπαιδευτικά προγράμματα  χρονικής διάρκειας  από 2 έως 20 και πλέον ώρες σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες στο χώρο κάθε εταιρείας ή σε οργανωμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια  σε προσυμφωνημένο χώρο σε αστικά κέντρα ή σε εκπαιδευτικές εκδρομές.

Εταιρείες που εκπαιδεύτηκε το προσωπικό τους είναι οι Loreal, Nestle, AtCare, MSD AFVEE, Fourlis και πολλές άλλες.

Επιστημονικός Υπεύθυνος Προγραμμάτων Health & Wellness

Ευάγγελος Ζουμπανέας


Ειδικές παροχές – Συμβουλευτική – Αξιολόγηση

 • Διατροφική ανάλυση και αξιολόγηση νέων προϊόντων – συνταγών
 • Ανάπτυξη προϊόντων/ προώθηση προϊόντων στα ΜΜΕ
 • Special Edition newsletter – Διαγωνισμοί (ειδική, αποκλειστική προωθητική ενέργεια)
 • Δημιουργία και διατροφική ανάλυση εξειδικευμένων μενού σε χώρους εστίασης – ξενοδοχεία
 • Δημιουργία μενού εταιρικών γευμάτων

Για την πολιτική διαφήμισης – προβολής προϊόντων & υπηρεσιών  επικοινωνήστε με το τμήμα marketing στο email info@diatrofi.gr

 


Στατιστικά Επισκεψιμότητας

Εντυπωσιακή άνοδο στην κίνηση την επισκεπτών του site μας, καταγράφουμε το πρώτο εξάμηνο του 2017. Δείτε τα στον παρακάτω πίνακα.

Παρακάτω, θα βρείτε τις μετρήσεις επισκεπτών στο Google, για να έρθουν στο site μας, με ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το site μας.

Σύμφωνα με Google Analytics στην ανάλυση μετρήσεων επισκεψιμότητας, το Diatrofi.gr έχει 425.000 χιλιάδες επισκέπτες, μόνο τους πρώτους 5 μήνες του 2017!